16 éves vagyok, szedhetek Brutal Anadrol-t?
Figyelt kérdés
Nincs semmi "mellékhatása" vagy bármi más, még nem fejlődök ki? Köszi!2010. szept. 27. 20:55
1/8 anonim válasza:
Szerintem még semmi szín alatt ne használd! Még magad fejlödsz és nem kell ehhez neked tesztoszteron. Többet ártasz vele mint használsz!
2/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, én is így gondoltam! :)
2010. szept. 28. 14:37
3/8 anonim válasza:
16 évesen a tesztoszteron szinted az egekben van , semmiféle képpen ne használjad!
4/8 anonim válasza:
Én 17 leszek márciusban és szedem az Anadrolt. Mellékhatásokról annyit, hogy úgy érzem magam, mintha lázas lennék. De 3-4x Annyi sorozatot és 2x annyi súlyt bírok emelni. Nincs szédülés,rossz közérzet és semmi egyéb a hőhullámon kívül. Nagyon jól adja az erőt :) 2 hét alatt 4 kg izmot szedtem fel kemény edzéssel :)
5/8 anonim válasza:
Hello!
Azt szeretném kérdezni,h a Brutal Anadrol-hoz a kettő közül melyiket ajánlaná, a Amino 5600 vagy a 100% Whey Protein Professional-t??? Válaszodat előre is köszönöm!!
6/8 anonim válasza:
Én BioTechUSA 100% ISO WHEY-t használok. de az is elég ha egyszerűen sokat eszel. Csak ésszel!
7/8 anonim válasza:
Egy évet még várj vele,én már 3-4 dobozzal benyomtam,a lényeg h alkoholt ne igyál rá.Ennyi. :)
Nemlesz semmi bajod tőle,nagyon jó cucc.:)
8/8 Wark150 válasza:
Én 19 évesen próbáltam ki aki aztmondja h olcsó szar az nem próbálta..
valóban 10 nap alatt hatalmasat hat de az izom megtartása a skálán csak 1-es tehát ha elfogy szedned kell mást mert lejön rollad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!