Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Miért nincs semmire sem energiám?

Miért nincs semmire sem energiám?

Figyelt kérdés
úgy érzem h semmire sincs energiám se tanulni se takarítani sírni tudnék amikor ezeket csinálom..... sokszor csak ülök és nézek ki a fejemből pedig tudom h pl. tanulnom kellene de mégsem csinálom ezért olyan depresszióba kerülök h suliba sem megyek.....
2010. szept. 27. 19:33
 1/4 Nemo kapitány (V.A.) ***** válasza:

A depresszió betegség, lehet gyógyítani pl. gyógyszerrel is. De az is lehet, hogy csak vitaminhiányod van, és talán pusztán a mozgás is segítene, ha rávennéd magad.

Néha én is éreztem hasonlót, de akkor feltettem a kérdést magamban, hogy "Ki az úr a háznál?" és (bár semmi kedvem sem volt) elmentem kocogni. Utána teljesen másképp láttam mindent. Próbáld ki!

2010. szept. 27. 19:43
 2/4 A kérdező kommentje:
én is szoktam kocogni de most már arra sincsen energiám síró göcseim szoktak lenni aludni akarok de mégsem maradok meg az ágyban.......
2010. szept. 27. 19:47
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
lehet, hogy a pajzsmirigy működésed nagyon lassú, ez szokott fáradtságot és gyengeséget okozni
2010. szept. 27. 19:59
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Vashiány? Menj el háziorvoshoz, kérj egy labort, utána okosabbak lesznek a dokik is.
2010. szept. 27. 20:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!