Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Milyen vitamint szedjek? 3...

Milyen vitamint szedjek? 3 hónapja szültem és azota hulla fáradt vagyok,nincs energiám semmire.

Figyelt kérdés
Lehet hogy ez a téma nem ide tartozik,de segitsetek ha tudtok!Ja és szoptatok
2008. nov. 7. 08:23
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Nálam is ez volt,és kiderült,hogy vérszegény vagyok,így vasat kellett szednem.

Egyrészt persze hogy fáradt vagy,hisz a 24h-s szolgálat,ami nagyon csodás, de tudjuk milyen fárasztó,kimerít,másrészt lehet neked is hasonló mint nálam,de lehet tényleg egy kis vitaminhiány.Én inkább azt javaslom,ha van időd azért dokival egyeztess.Tudom ez nem segítség neked,de én a saját példámból indulva ezt tenném.

2008. nov. 7. 08:29
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Az ELEVITET a szoptatás alatt is javasolják, próbáld ki azt.
2008. nov. 7. 08:30
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Szia.Mindenkepp valamilyen multivitamint,azt mar te valasztod ki hogy mennyire engedi a penztarcad,az en babam is 3 honapos,en elso honapban vasat szedtem a verveszteseg miatt,aztan atalltam az elevitre,most valami olcsobbat fogok venni,persze az is fontos hogy nagyon sok zoldseget,gyumolcsot fogyasszal,sokat setalj a levegon es pihenj te is amikor a babad alszik.Jo babazast,sok erot es turelmet hozza.
2008. nov. 7. 09:39
 4/9 anonim ***** válasza:
32%
Inkább vitamindús táplálkozás,mint gyógyszertári vitaminok,amik ráadásul hízlalnak mert megnő az étvágy tőlük.
2008. nov. 7. 10:37
 5/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat
2008. nov. 7. 12:32
 6/9 anonim ***** válasza:
Béres Gravida terhes vitamin és szoptatás alatt is azt ajánlják, hogy szedd. Nekem jó. 4 hónapos gyermek anyukája
2008. nov. 7. 14:18
 7/9 anonim ***** válasza:
0%
Szoval leszavazzatok a zoldsegeket,gyumolcsoket,eljenek a laborban eloallitott vitaminok!
2008. nov. 7. 19:03
 8/9 anonim ***** válasza:
FLP-s Aloe vera gélt, teát és vitamint. Én csak ezeket szedtem terhesség és most szoptatás alatt is.
2008. nov. 7. 19:10
 9/9 A kérdező kommentje:
Nem az hogy éljenek a laboros vitaminok.Eszem én gyümiket is meg a zöldségeket is,de nem tudom minden nap biztositani azt a vitamin szükségletet ami kéne,és egy kis potlás kéne.Ennyi
2008. nov. 8. 09:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!