Kapar a torkom, holnap már be se menjek?
Reggel kezdtemnérezni de a melobam még tudtam beszelni. Mostár meglehetősen érezni h torokkaparas.
Hany nap tappenz?
Mindenkepp vehetem a jo draga covidtesztet? Mi van ilyenkor?
Eddig home office volt, kost mar home off van, nem tudom hogy megy most ez
Egy torokkaparas miatt korona teszt? Wtf????
En meg nathasan is dolgozok…
Teljesen fölösleges a drága PCR-teszt... VEgyél ilyen sima antigénes, nyáltesztet... Ha nagyon ragaszkodsz hozzá, hogy covid...
Ne vegyél semmilyen tesztet mert nem ér semmit. Pénz kidobás. Nekem tegnap óta valami nem stimmel a torkommal. Érzem hogy beteg leszek. A fejem is fáj meg az izületeim. Szóval valami nincsen rendben velem.
Ja és soha nem voltam koronás, most se vagyok az. Ez az időjárás miatt van. Vénasszonyok nyara van, egyik nap kiöltözöl, másik nap meg nem. Ilyenkor lehet hamarabb lebetegedni.
Kb 1 hét táppénz lesz belőle, szedj vitamint, egyél sok gyümölcsöt, igyál sok folyadékot, ülj bele meleg vízbe és pár nap múlva kigyógyúlsz. Én is ezt teszem.
Tudom h szart srm ér. Nem nekem kell, hanem a cegnek. Mindenkepp tudni akarjak h az e vagy se
Nyalteszt valoban olcso koszi.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!