Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Kicsit félek a hirtelen...

Kicsit félek a hirtelen szívleállástól, mit tegyek? Hétvégén futóverseny, egy rövidebb távon indulok!

Figyelt kérdés

Eleve relatív gyakori a hirtelen szívhalál sportolóknál, hobbisportolóknál, mostanában pedig pláne, múlt héten három ilyenről lehetett hallani.

A COVID is nagyon-nagyon gyakran okoz szívizomgyulladást. Körülöttem voltak betegek és voltam emberek között. Mintha kimerültebb, erőtlenebb lennék, mint máskor. Ki tudja, hogy esetleg valamilyen felsőlégúti betegség?

Plusz korai repolarizációm van, nem tudom pontosan, mi az, de azt olvasni róla, hogy a népesség kb. 5 %-ánál van, de a hirtelen szívleállásos esetekben viszont 30%-ban.

Inkább ne hajtsam magam hétvégén?

2022. okt. 5. 19:40
1 2 3 4
 31/38 A kérdező kommentje:
Ja, tehát ha engem nem a színészek és a szex érdekel, akkor rettegek. Oké. 😅
2022. okt. 20. 10:13
 32/38 A kérdező kommentje:

Te meg ezt a krenköl akármit használtad.

Hogy képzeled, hogy téged se csak a szex és a színészek érdekelnek? Mazochista vagy, itt idegesíted magad, hogy tudsz idegen eredetű szavakat is. További jó idegeskedést.

2022. okt. 20. 10:40
 33/38 anonim ***** válasza:

egybites-e vagy??? (sic! :-D)

Van-e akváriumod? Nincs???

:-DDDD

2022. okt. 20. 10:40
 34/38 A kérdező kommentje:

Nekem is az jutott eszembe, az egybitesség.

Miért baj, ha valakit érdekel a közlekedés, vagy a háztartási gépek vagy az emberi szervezet működése? Van erre ésszerű magyarázat? Gyanítom, nincs.

2022. okt. 20. 10:44
 35/38 anonim ***** válasza:

Te egyenlőségjelet teszel az érdeklődés és a beteges hipochondria közé.

Tényleg ne dagaszd a témát - bár látom, hogy téged ez éltet, hogy nyilvánosan rettegsz.... :-D

2022. okt. 20. 10:46
 36/38 A kérdező kommentje:

https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__emberi-tulajdonsagok..

Pont erre válaszoltam, sokadik a válaszom, aztán egy órán belül leoltanak, amiért tudom a tünetem latin nevét.

És?

Mosógépben is tudok csapágyat cserélni. Ésszerű magyarázat arra, hogy miért baj, hogy engem ez érdekel?

2022. okt. 20. 10:46
 37/38 anonim ***** válasza:
Reménytelenül nem fogod fel a mentális állapotodat...
2022. okt. 20. 10:49
 38/38 A kérdező kommentje:
Nem rettegek a szíveredetű fájdalmam miatt, de most, hogy említed, amiatt szoktak rossz álmaim lenni, mert tudok dobcsapágyat szerelni a mosógépben.
2022. okt. 20. 10:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!