A magne b6 kombialt tabletta jo az idegessegre?
Egyre tobbet vagyok ideges kb a semmiken :/
Nemtudom mi van velem de jolenne valahogy visszafogni
A magne b6 van akinek bevallt erre a celra?
Nekem nem vált be.
Nyugtatót szedtem
Regebben b komplexet szedtem plusz dozis b1 vitaminnal egy egyetemi felevemben, mert az elozoben stresszes voltam nagyon. Akkor az nekem segitett, de lehet csak bebeszelem, egy probat megernek ezek, ha nem nagy a gond, meg melle torekves az egeszseges taplalkozasra, kevesebb koffein bevitel stb. Mas miatt ugyan, de nekem haziorvos idegerosotonek Milgammat irt fel mostanaban, nem tudom segitett e vagy sem, mert emelett gyogyszert szedek ami leviszi az idegesseget is.
Ha adsz neki egy eselyt, akkor ne varj egybol javulast, a vitaminoknak ido kell, mire kifejtik a hatasukat. Viszont kart nem okozol magadtanak az ilyen b vitamonos dolgokkal, nem halmozodik fel a szervezetben.
Én már annyira nyugodt lettem, hogy a súlyfelesleg sem izgat már. Eleinte majd belehaltam, már elfogadtam. Korral jár....már ami engem illet.
Ne idegeskedj, kedves kérdező.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!