Dirsctioner kérdése:
Ha egyszerre bevettem este 4 db 0,25 mg-os frontin tablettát, mikor múlik el a hatása?
Figyelt kérdés
Este bevettem, mert rosszul voltam és gyorsan akartam aludni, vagy bevallom be akartam állni, hogy kicsit jobb legyen. Ezelőtt még nem szedtem egyszer se frontint. Felkeltem reggel és még mindig úgy érzem hogy levert vagyok és nagyon álmos és émelygek. Pedig azóta eltelt legalább 10 óra. Mikor múlik el?2022. aug. 19. 09:47
1/2 anonim válasza:
A felezési ideje 6-12 óra. Aki sosem szedte, az a fél szemet is érzi, szóval holnapra biztosan elmúlik.
2/2 anonim válasza:
Lassan el fog múlni a hatása. De hogy jut eszedbe egyszerre 4 tablettát beszedni? Ez egy veszélyes szer, nem cukorka! Ha soha nem szedtél Frontint, honnan volt? Többet ne szedj be semmiképp orvosi utasítás nélkül.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!