Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Elfogyott a vérnyomáscsökkentő...

Elfogyott a vérnyomáscsökkentő tablettám, nem vettem be a déli dózist. Lehet bajom?

Figyelt kérdés
2022. aug. 19. 13:40
 1/6 anonim ***** válasza:
Azért kell időben fel íratni, és időben ki váltani a következő adag gyógyszert. Nem szabad meg várni még el fogy a gyógyszer. De ha csak egyszer marad ki akkor még nem valószinű hogy gond lesz belőle. De ha már este sem veszed be, illetve egész hétvégén nem veszed be. Akkor már lehet belőle baj.
2022. aug. 19. 13:54
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! Igazad van, trehány voltam. Receptem az van, most délután kiváltom. Végül is, egy szem maradt ki.
2022. aug. 19. 14:09
 3/6 anonim ***** válasza:
1-es voltam! Én ugyan így vagyok a cukor gyógyszerrel. Ha egyszer nem veszem be, már gond van. Már felszalad nagyon a vércukorszintem. Sem a vércukor gyógyszerrel, sem pedig az általad szedett vérnyomás csökkentő gyógyszert nem szabad csak úgy hirtelen elhagyni.
2022. aug. 19. 14:26
 4/6 anonim ***** válasza:
Melyiket szeded, kérdező?
2022. aug. 19. 14:32
 5/6 anonim ***** válasza:
56%

Nem. Ennyitől nem lesz bajod.

Nekem egyszer két és fél vagy három napra nem lett volna vérnyomáscsökkentőm, na akkor azt hiszem, a második napon elmentem az ügyeletre és kértem receptet. Simán adtak, kiváltottam, bevettem a gyógyszert, happy ending.

2022. aug. 19. 15:20
 6/6 A kérdező kommentje:
4-esnek: Lercatont, többek között.
2022. aug. 19. 16:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!