Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Fenéktörlés hogyan?

Fenéktörlés hogyan?

Figyelt kérdés

A kérdés rettentően hülyén hangzik, de valami miatt nekem nem megy rendesen széklet után a törlés. Azt sajnos nem tudom, hogy anatómiai okok miatt vagy csak nem jó a módszerem, de szinte mindig olyan lesz hüvelykujjam törlés közben, akármilyen szögből törlök. Főleg akkor durva, ha nem teljesen jön ki minden, de már sok ideje ott ülök és már nem akarok tovább, mivel az sem egészéges. Olyankor néha még székletdarab is kerül a hüvelykujjamra törléskor. (Elnézést az undorítóan fogalmazádért, csak azért írtam, hogy érzékeltessem, hogy valamit tényleg nem csinálok jól)

A WC papír nem szakad el közben, és megfelelő mennyiséget használok, mással van a gond.

Állva, illetve félig guggolva törlök (ülve sajnos egyáltalán nem kényelmes), és amúgy normál testalkatú vagyok, úgyhogy emiatt sem lehetne probléma.

Már borzasztóan elegem van. :(

Valakinek van ötlete?

2022. szept. 26. 19:07
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
65%

A "hogyan toroljuk ki" oktatoanyagunkat lathattak....Ha onben is kerdeseket hagyott, akkor nyomjon egy pipat a kommentre. Koszonjuk figyelmuket.

mIaFasz volt ez o.O

2022. szept. 28. 02:25
 12/13 anonim válasza:
Figyelj csak...Tuti h volt a kezedben papír,mikor törölted?Ha esetleg nem,próbáld meg papírral is.)
2023. szept. 19. 18:07
 13/13 anonim ***** válasza:

Az a helyzet, hogy a kérdező felvezetője nagyon pontos..igaz, arról nem írt, mi van ha fosik?

arról sem írt, milyen minőségű, hány rétegű papírt használ...sőt arról sem tesz említést, ha szétmaszatolta a maradék szart az ánuszrózsán, és azt hogy távolítja el? Az alsónadrág(tanga), vagy bidé, vagy zuhany, esetleg nedves fertőtlenítő kendő?

a feltett kérdés sok embernek probléma, csak nem tudják(merik)így leírni, megkérdezni.

arról nem is beszélve, hogy a sietős szarás után szalad a buszvezető az újabb fordulóra, mosatlan lukkal

szept. 2. 16:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!