Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Vér, fenéktörlésnél?

Vér, fenéktörlésnél?

Figyelt kérdés
Először is elnézést kérek a fenti címért, de másképpen nem tudtam magamat kifejezni. Az elmúlt 2 hétben tapasztaltam, hogy amikor wc-zés után törlöm ki a fenekem, vért látok a papíron. A székletem nem véres, csak a papír lesz mindig az, gondolom vagy aranyeres probléma vagy végbél repedésem van. Utána olvastam, azt ajánlották az ilyen problémákkal küzdőknek, hogy kenőccsel kenjük be, de itt konkrétan milyen kenőcsre kell gondolnom? Jelenleg külföldön vagyok, 1 hónap múlva utazom haza, akkor tervezek elmenni orvoshoz, ez a kenőcsös dolog egy úgymond itthoni kezelés lenne, amíg nem látja szakember.
2014. jan. 20. 19:09
 1/1 anonim ***** válasza:
A patikában ha elmondod, hogy aranyérre kérsz kenőcsöt, tudni fogják (nem ciki, nagyon sok embernek van). Annyit tudsz még tenni, hogy elég folyadékot iszol, rostban gazdag ételeket eszel rendszeres időközönként, lehetőség szerint mozogsz és kevesebbet ülsz. A lehető legkorábbi időpontban el kellene menni orvoshoz is, abszolút igazad van - leginkább azért, hogy az aranyérnél kevésbé valószínű, de potenciálisan nagyon veszélyes problémákat ki lehessen zárni (pl. daganat).
2014. jan. 20. 19:35

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!