Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Fenéktörlés hogyan?

Fenéktörlés hogyan?

Figyelt kérdés

A kérdés rettentően hülyén hangzik, de valami miatt nekem nem megy rendesen széklet után a törlés. Azt sajnos nem tudom, hogy anatómiai okok miatt vagy csak nem jó a módszerem, de szinte mindig olyan lesz hüvelykujjam törlés közben, akármilyen szögből törlök. Főleg akkor durva, ha nem teljesen jön ki minden, de már sok ideje ott ülök és már nem akarok tovább, mivel az sem egészéges. Olyankor néha még székletdarab is kerül a hüvelykujjamra törléskor. (Elnézést az undorítóan fogalmazádért, csak azért írtam, hogy érzékeltessem, hogy valamit tényleg nem csinálok jól)

A WC papír nem szakad el közben, és megfelelő mennyiséget használok, mással van a gond.

Állva, illetve félig guggolva törlök (ülve sajnos egyáltalán nem kényelmes), és amúgy normál testalkatú vagyok, úgyhogy emiatt sem lehetne probléma.

Már borzasztóan elegem van. :(

Valakinek van ötlete?

2022. szept. 26. 19:07
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Nem kell hüvelykujjal fogni a papírt ,mikor hátra alád teszed

Valószínűleg ott a baj

Gyakorold "üresbe" is

2022. szept. 26. 19:16
 2/13 A kérdező kommentje:

Úgy szoktam, hogy négy ujjam a papír mögött, hüvelykujj a papíron.

mint itt:

[link]

De ha nem a hüvelykujjal fogom a papírt, hanem hátrateszem a többi ujjamhoz, akkor nem tudom stabilan tartani a papírt.

2022. szept. 26. 19:27
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Dehogynem tudod

Ezért kell gyakorolni

Mikor már két oldalról van tartva, nem fog leesni :D

2022. szept. 26. 19:33
 4/13 A kérdező kommentje:
Hol legyenek az ujjaim? Mind az öt a papír hátulján, vagy mire gondolsz?
2022. szept. 26. 19:36
 5/13 A kérdező kommentje:
Vagy az is elég, ha a hüvelykujjam a papír szélén van behajlítva?
2022. szept. 26. 19:41
 6/13 A kérdező kommentje:

Fel tudnál esetleg egy képet tölteni, ahol látszik közelről, hogyan fogod a WC-papírt? :$ Ha nem túl nagy kérés. Tehát csak a kezed és a papír látszódjon.

Szerintem én eddig nem jól csináltam, és meg szeretném végre tanulni.

2022. szept. 26. 21:14
 7/13 anonim ***** válasza:

Nem :D :D

Én a mutató-középső-gyűrűs ujjamra fektetem a papírt és a kisujjamhoz behajtva stabilizálom

2022. szept. 26. 22:16
 8/13 A kérdező kommentje:

Ok, semmi gond :)

Most néztem ilyen videókat, és ezekben úgy csinálják, ahogyan én szoktam, legalábbis az ujjaim így vannak

https://www.youtube.com/watch?v=at9CujbLvQ8

https://www.youtube.com/shorts/z4xwvfWLEvM

https://www.youtube.com/watch?v=o75Man5owBA

most már nem tudom, hogyan kell, mert te máshogy írtad :P

2022. szept. 26. 22:26
 9/13 A kérdező kommentje:
de konkrétan hol van a hüvelykujj a te módszered szerint?
2022. szept. 26. 22:27
 10/13 anonim ***** válasza:
79%
Te erre vered, bakter? Elég kellemetlen hogy felnőtt ember létedre képtelen vagy sgget törölni.
2022. szept. 27. 13:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!