Mandulaköveket hogyan nyomjam ki úgy, hogy ne hányjak be közben?
Figyelt kérdés
Elkaptam egy fertőzést kb 2-3 hete, azóta nőtt egy csomó ilyen büdös bogyó (mandulakő) és jó mélyen bent vannak a mandulában. Egy kettő ki is jött, de ha a mélyebben levőket megpróbálom kinyomni rögtön jön az öklendezés.
Ürül magától is idővel? Vagy mit tegyek velük?
2022. szept. 23. 22:22
11/15 anonim válasza:
Ne gondold, hogy kiesik, aztán ennyi a történet…
Lesz másik, vagy már van is, csak olyan helyen, ahol nem látod.
12/15 anonim válasza:
Kérdező neked semmi nem jó...
13/15 anonim válasza:
Hát én voltam orvosnál...4 hónapja lett először kövem, kiszedtem hogy oké ez ennyi, visszajött már annyira sűrűn, hogy 2 naponta tele fáj fülem és bedugul, hónapok óta fájnak nyaki nyirokcsomóim azon az oldalon. Mandulám tök heges pedig sosem volt mandulagyulladásom még gyerekként sem...fáj nyakizmom, alvás problémám, száraz a torkom és szúr állandóan, nem látom köveket mögötte van és iszonyat erősen kell nyomni hogy kijöjjön ha nem szedem ki fáj minden. Elmentem szakorvoshoz aki 1 perc alatt elintézett azzal hogy jó ez így, ne szedjem ki köveket ne csináljak semmit és kezelni sem kell, persze nyirokcsomóim reaktívak de az is jó lesz így majd 2 hónap múlva menjek vissza. Nyáron magánba probiotikumot adtak rá máshol meg vírus ellenes gyógyszert semmit nem javult csak romlik....szóval én elmentem vele orvoshoz ennyire mentem.
14/15 anonim válasza:
Ja és a most ott lévő köveket sem szedte ki hozzateszem pedig fáj.
15/15 anonim válasza:
Kérdező, ha magától potyog az azt jelenti, hogy fel vannak telve az üregek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!