Mandulakövem van! mivel gargalizáljak hogy eltűnjenek?
Egyszer egy hasonló problémával, körülbelül 16 évesen orvoshoz fordultam. Azt mondta, hogy ez az én "szexepilem". Annyit tehetek, hogy ne járjak nyitott szájjal, ha szégyellem. Nem volt túl segítőkész. Ha ez segít, körülbelül 20 éves koromra múlt el magától. Azóta is szoktam figyelni, de nem újult ki eddig.
23F
Akár hiszed akár nem ha a tiszta (de szappanmente) ujjaddal óvatosan végigsimítod a mandulád felszínét az okoz hányingert a legkevésbe, bár én használok waterpiket, kanalat és fültisztítópálcát is a tisztításhoz, korabbi hasonló kérdéseknél leírtam a teljes rutinomat.
NEM VAGYOK ORVOS, NEM VÁLLALOK FELELŐSSÉGET HA VALAKI MEGSÉRÜL VAGY MÉGIS HÁNY VAGY BÁRMILYEN EGYÉB MÓDON KELLEMETLENSÉG ÉRI A MÓDSZEREIM MIATT. GYERMEKEK ORVOSHOZ FORDULJANAK, A FELNŐTTEK PEDIG HASZNÁLJÁK A JÓZAN PARASZTI ESZÜKET A MANDULA TISZTÍTÁSA SORÁN.
Hosszútávú megoldásként a mandula lézeres simítása vagy teljes eltávolítása jöhet szóba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!