Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mitől lehet fogmosás, gargaliz...

Mitől lehet fogmosás, gargalizálás utáni torok és nyakfájdalom? Lehet, hogy lenyeltem egy sörtét.

Figyelt kérdés
Fogmosásnál elég mélyen szoktam gargalizálni. 1 órával ezelőtt gargalizálás közben éreztem egy furcsa érzést, mintha lenne valami a torkomban mélyen. Nem tudtam "felhozni". Zavart, ittam sok vizet de azóta is furcsa érzést érzek a torkom bal oldalán. Arra gondoltam, hogy fogmosáskor talán mikor lemostam a nyelvem a fogkeféből kihullhatott egy sörte és esetleg lenyeltem vagy megakadt valahol.. Nem tartom valószínűnek, de talán ezért éreztem utána a vizes gargalizáláskor, hogy valami van ott. Azóta is fáj a nyakam, torkom bal oldalon. Kicsit be is vagyok rekedve, de nem köhögök.. Miért érezhetek fájdalmat? Lehet, hogy erős, mély gargalizálással felsértettem a nyálkahártyát? Vagy megakadt valahol egy sörte? Buta kérdés de stresszelek most ezen.
2020. jún. 3. 20:54
 1/1 A kérdező kommentje:
Nem tudom, hogy mennyire van hozzá köze de azóta sokat, nagyokat tüsszentettem és nagyon kiszáradt,megfájdult utána a toroknyálkahártyám.
2020. jún. 3. 21:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!