Mandulaköveket hogyan nyomjam ki úgy, hogy ne hányjak be közben?
Elkaptam egy fertőzést kb 2-3 hete, azóta nőtt egy csomó ilyen büdös bogyó (mandulakő) és jó mélyen bent vannak a mandulában. Egy kettő ki is jött, de ha a mélyebben levőket megpróbálom kinyomni rögtön jön az öklendezés.
Ürül magától is idővel? Vagy mit tegyek velük?
Én egyszer rendeltem egy ilyen keszletet vhol, és az a fém pálcika nagyon jó, könnyen kiszedem vele. Rá kell jönni a technikára.
Már megtanultam, mikor hol kell megnyomni a mandulát, hogy kiforduljon a kő. Közben sokszor gargalizálok.
Fülpiszkával is műxik, csak meg kell vizezni, h ne irritáljon. Az a baj,már nem kapni műanyag fülpiszkát, ami van, az meg rögtön meghajlik a nedvességtől.
A fülészetem kérdeztem a dokit, h ártok-e magamnak azzal, ha kiszedem a köveket. Azt mondta, h nem, és orvosság úgysincs ellene. Szóval ez van, marad a kipiszkálás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!