169-70 cm 46,6 kg?
Figyelt kérdés
Ennyi centi vagyok és ennyi kg.
Voltam számtalan kivizsgáláson. Mégsem hízok. Mit tegyek?
2022. szept. 23. 00:15
2/19 anonim válasza:
Kivizsgálásoktól nem fogsz hízni.
Milyen vizsgálatok voltak, és mi lett az eredményük?
3/19 A kérdező kommentje:
Endokrinologia, vérvétel, cukor, pajzsmirigy, vízelet stb.
És eszek, de nem hízok.
2022. szept. 23. 00:30
5/19 anonim válasza:
És minden leleted negatív? Mennyit eszel, mennyit mozogsz? Mióta vagy ilyen karcsú?
6/19 anonim válasza:
Egyél többet. Nassolj. Volt egy ilyen ismerősöm, ő zsíros kenyér + csoki kombóval búcsúztatta rendszeresen a napot, hízni is kezdett előbb-utóbb.
7/19 hosszúhajú válasza:
ha ennyire nem tudsz hízni akkor ez biztos nem kajagond, hanem hormon vagy egyéb.
8/19 A kérdező kommentje:
Kiskorom óta ilyen vagyok. Most vagyok 25 éves. Eszek rendesen. Sokat is mozgok egésznap.
Mindent megeszek.
Zsíros kaja, kenyér, édesség, sós ropogtatnivaló, joghurt stb. Ami van azt mind megeszem. De mint írtam kiskorom óta ilyen vagyok.
2022. szept. 23. 00:55
9/19 A kérdező kommentje:
Igen minden lelet negatív
2022. szept. 23. 00:55
10/19 anonim válasza:
Ajánlom a diót, napraforgót, mogyorót, meg az ilyesmiket nasinak. Sok kalória van bennük, de még is csak jobb mint a chips, meg az ilyenek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!