Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Kellemetlennek érzem a széklet...

Kellemetlennek érzem a székletemről beszélni az orvosnak. Szerintetek nem kínos?

Figyelt kérdés

Én nagyon annak érzem, mert egy vonzó férfi, sármos stb és annyira kínosnak érzem, hogy azt részletezzem neki, hogy mennyiszer megy a hasam, gázosodom stb….

Tudom, hogy ez a munkája, de nektek nem kellemetlen?

dec. 11. 20:11
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem! Ő ezt másképp nézi! Mint az autószerelő az autót.
dec. 11. 20:39
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem bepasizni mész, hanem orvoshoz, akkor lelki szemeid elé képzelj egy öreg, mogorva, testes nőt és neki mondd el a panaszaidat. Ha helyette a sármos doki kér széjletmintát, ne told le a bugyidat.
dec. 11. 21:07
 3/7 anonim ***** válasza:
48%

Hát akkor ne említsd neki szokásod bokáig telefosni a fürdőszobát és csak a hasmenésről pugfadásról gázosodásról beszélj.

Ebből már ő is rá fog jönni hogy szokásod bokáig telefosni a fürdőszobát.

dec. 12. 01:13
 4/7 anonim ***** válasza:
NEM
dec. 12. 07:17
 5/7 anonim ***** válasza:
Nem
dec. 12. 07:30
 6/7 Senior Séf ***** válasza:
63%
Igazad van! Toll a fülébe. Találja ki, hogy mi a ménűnek zavarod őt rendelési időben...
dec. 12. 17:22
 7/7 anonim ***** válasza:

34 éves orvos férfi vagyok. A székletről beszélés kb. olyan egy orvosnak mint arról beszélni, hogy mi volt a reggeli, semmi extra.

Az igazi perverzek ilyen téren a gyermekgyógyászok mert ők nézegetni is szeretik. 😄

dec. 14. 00:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!