169-70 cm 46,6 kg?
Ennyi centi vagyok és ennyi kg.
Voltam számtalan kivizsgáláson. Mégsem hízok. Mit tegyek?
Nem követem hogy mennyit eszek. A mozgást meg úgy értem hogy séta, izgek mozgok. Bicikli, gyaloglás.
Anyukám kövér
Apukám sovány alkat.
Mi az a minden, amit eszel, és mennyi?
Konkrétan elfúj a szél! Biztosan kevesebbet eszel, mint amire szükséged van, kaloriabazis.hu, kezd el számolni.
Lehet rossz az emésztésed(Pre/Probiotikum hiány) és a bevitt táplálák akár 70% -át kiszarod megemésztetlenül.
Onnan tudhatod, hogy rossz az emésztésed, hogy hígat szarsz(fosol), sokáig kel a szarásod után szellőztetni(mert rohad benned): fingorászol(büdösít), puffadsz, fáj a hasad, ...
Még az is lehet, hogy anyagcsere betegséged van, vagy a kettő együtt anyagcsere és bélproblémák na az a kemény.
Ki kell magadat RENDESEN vizsgáltatni, pld a Bartha Ákos(Táplálkozás-Beállítás szakembernél) ez nem javaslat hanem csak egy opció. YouTube -on van számos videója ha szimpatikusnak tartod a videói alapján akkor meg felkeresed a valóéletben és fizetsz neki a szolgáltatásaiért amiért cserébe tőle telhető legjobb tanácsokkal/ étrendekkel fog ellátni.
Még az is lehet, hogy alkatilag ilyen vagy, de ha alkatilag ilyen vagy akkor azok a csúnya dolog egyike sem igaz rád amiket leírtam.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!