Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » 169-70 cm 46,6 kg?

169-70 cm 46,6 kg?

Figyelt kérdés

Ennyi centi vagyok és ennyi kg.

Voltam számtalan kivizsgáláson. Mégsem hízok. Mit tegyek?

2022. szept. 23. 00:15
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
94%
Mennyit jelent az a rendes evés? Írd le 1 napit körülbelüli mennyiségekkel. A szüleid milyen alkatúak?
2022. szept. 23. 00:57
 12/19 anonim ***** válasza:
0%
Mi az hogy egész nao mozogsz? Akkor igazából semmit nem mozogsz
2022. szept. 23. 00:58
 13/19 A kérdező kommentje:

Nem követem hogy mennyit eszek. A mozgást meg úgy értem hogy séta, izgek mozgok. Bicikli, gyaloglás.

Anyukám kövér

Apukám sovány alkat.

2022. szept. 23. 01:00
 14/19 anonim ***** válasza:
94%
Hát pedig fontos lenne követni, hogy mennyit eszel.
2022. szept. 23. 01:02
 15/19 A kérdező kommentje:
Pl ma ettem 2 tányér májpörköltet, rizzsel és savanyúsággal. Utána ezt azt amit megeszek hamar. Pl szalámi, sós perec.
2022. szept. 23. 01:05
 16/19 anonim ***** válasza:
95%

Mi az a minden, amit eszel, és mennyi?

Konkrétan elfúj a szél! Biztosan kevesebbet eszel, mint amire szükséged van, kaloriabazis.hu, kezd el számolni.

2022. szept. 23. 01:06
 17/19 anonim ***** válasza:
91%
Tényleg kezdd el írni. Valszeg tök gyenge étvágyad van, és észre sem veszed magadon. Két tányér májpörkölt + még ez-az az abszolút nem sok kaja egy napra. Pláne ha izgő-mozgó típusú ember vagy, akkor többet kell enned a hízáshoz, mint egy olyannak, aki a fenekén ül egész nap.
2022. szept. 23. 01:12
 18/19 anonim ***** válasza:
36%

Lehet rossz az emésztésed(Pre/Probiotikum hiány) és a bevitt táplálák akár 70% -át kiszarod megemésztetlenül.

Onnan tudhatod, hogy rossz az emésztésed, hogy hígat szarsz(fosol), sokáig kel a szarásod után szellőztetni(mert rohad benned): fingorászol(büdösít), puffadsz, fáj a hasad, ...

Még az is lehet, hogy anyagcsere betegséged van, vagy a kettő együtt anyagcsere és bélproblémák na az a kemény.

Ki kell magadat RENDESEN vizsgáltatni, pld a Bartha Ákos(Táplálkozás-Beállítás szakembernél) ez nem javaslat hanem csak egy opció. YouTube -on van számos videója ha szimpatikusnak tartod a videói alapján akkor meg felkeresed a valóéletben és fizetsz neki a szolgáltatásaiért amiért cserébe tőle telhető legjobb tanácsokkal/ étrendekkel fog ellátni.

Még az is lehet, hogy alkatilag ilyen vagy, de ha alkatilag ilyen vagy akkor azok a csúnya dolog egyike sem igaz rád amiket leírtam.

2022. szept. 23. 01:35
 19/19 anonim ***** válasza:
92%
Az elmondottak alapján szerintem is kevés, amit eszel, csak neked nem tűnik fel. Nekem anyukámnál volt egy időben ez; egész nap pörgött, rengeteget biciklizett a munkája miatt, otthon is mindig javított valamit, szervezte a következő napot, aztán este 10 körül tűnt fel neki, hogy egész nap egy kávét, egy joghurtot, elvétve egy-két gyümölcsöt meg pár bögre teát vitt be.
2022. szept. 23. 04:05
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!