Hirtelen nyaki becsípődés, mit lehet tenni?
Figyelt kérdés
Kb 2 órája csak fekszem, jobbra nézve. Egy hirtelen nyakfordulásnál történt, azóta se egyenesen, se balra nem tudom a nyakam forgatni, annyira fáj, vállamig kihat. Sose volt még ilyenem, 28 vagyok csak. Lehet valamit tenni, hogy végre fel tudjak kelni? Masszírozgatom, de nem javul. Fájdalomcsillapító vagy valami praktikák ellene a gyorsabb felépülésért? Amiket Googleben találtam azok ilyen hosszútávú nyakfájások ellen van, meg gyógytornák,de ez nem olyan jellegű, mint mondtam, hirtelen fordítottam oldalra a fejem, akkor történt.2022. szept. 22. 10:16
1/3 anonim válasza:
Hívd fel a háziorvosod és kérdezd meg mit tegyél.Ha nem lazul ki magától akkor orvoshoz kell menni az tuti mert így nem maradhatsz egész nap.
2/3 anonim válasza:
Most semmi torna és masszírozás, kend be valamilyen hűsítő reuma krémmel, sajna ez pár napig eltarthat, én még lefelé nézni sem tudtam, nem bírtam írni napokig.Ha úgy maradt a fejed jobb oldalon és nem tudod középre sem fordítani, akkor orvos.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi nektek, gyógyszertárban flector kenőcsöt ajánlottak, azzal kenegetem. Akkor pár napig várok vele, ha ez normális, utána ha kell írok az orvosnak
2022. szept. 23. 10:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!