Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mi baja lehet a hátamnak?

Mi baja lehet a hátamnak?

Figyelt kérdés
Először becsípődésnek indult nem bírtam mozogni, ez volt tavaly december elején. Majd mikor Januárban vissza mentem dolgozni folyamatosan zsibbadt-nyilalt a lábam le a lábfejem-lábujjamig olyan szintem hogy a nap végére kb alig éreztem. Elmentem különböző orvosokhoz az egyik szerint ez egy sima becsípődés a másik elküldött MRI és ott kiderült hogy van egy nagyon pici sérv kezdeményem ami szerinte szóra se méltó nem ez okozhatta a problémámat hanem valami begyulladhatott és a duzzanat nyomott néhány ideget. Jártam gyógytornászhoz ő szerinte meg sima izomletapadás vagy idegletapadásom van... szedtem a gyógyszereket becsülettel járok gyógytornára de a fájdalom nem csökken.... folyamatosan máshol jelentkezik a fájdalom hol úgy érzem h a bal oldalam hol úgy hogy a jobb. A fenekemben szokott lenni egy pont mintha késsel szurkálnák és az megy végig, bár most csak a vádlimig megy a fájdalom. Egyszerűen fogalmam sincs mihez kezdjek ha pihentetem fáj ha tornázok rá fáj. A gyógyszerek nem hatnak. Azért már április van és egyszerűen nem szűnik a fájdalmam, és egy konkrét diagnózist nem kaptam

2021. ápr. 6. 21:34
 1/4 A kérdező kommentje:

Voltam trigger terápián, jártam köpölyöztetni, masszőrnél, de minimálisan lett csak jobb utána.

A csontkovács meg ártott is utána vagy 2hétig alig bírtam mozogni.

2021. ápr. 6. 21:37
 2/4 anonim ***** válasza:
Bár se a nemed, se a korod nem látszik, mindegy, próbáld ki a gerincnyújtó padot (más neve denevérpad), enyhíti a porckorongokra ható nyomást, a porckorongoknak van esély visszanyerni eredeti alakjukat, nem lapulnak el annyira.
2021. ápr. 6. 21:50
 3/4 A kérdező kommentje:
27L
2021. ápr. 6. 21:55
 4/4 anonim ***** válasza:
Menj el idegsebészeti szakrendelésre, az ilyesmiben ők a legjobbak.
2021. ápr. 6. 22:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!