Mit tehetnék még száraz haj ellen?
Arra figyelj, hogy hajolajat csak szárazon tegyél a hajadra, mert nedvesen még jobban szárítja. Ezt egy mesterfodrász mondta nekem.
Egyébként én is ugyanezzel küzdök, egészséges vagyok, ápolom a hajam, a vérképem rendben, mégsem tudom annyira megnöveszteni a hajam, mint szeretném, mert nagyon könnyen és gyorsan száraz, seprűszerű lesz. De cserébe extrém dús. Szerintem genetika is részben.
A genetikán tényleg nem változtathatsz, csak picit javíthatsz rajta.
Mosás után ne törölközővel töröld, hanem egy nagy pamut felsővel, az puhább, mint a törölköző. Ne dörzsöld a hajad, mert szanaszét fog állni és nem jó a hajnak. Csak tekerd a hajadra a pólót és hagyd ott pár percig.
Ne szárítsd és ne is vasald. A ricinusolaj nagyon jó. Hajmosás előtt legalább 1-2órát hagyd rajta, hétvégén fél napig is.
Selyem párnahuzatókat és hajgumikat vegyél. Alvásnál ne feküdj a hajadra, hanem tekerd laza kontyba a fejed tetejére. Ammóniamentes hajfestéket használj.
Most ennyi jutott eszembe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!