Miért nagyon rossz a memóriám?
Hihetetlenül gyorsan elfeljtek dolgokat és sokszor az agyam leblokkol. Pl minden nap legalább 30x belépek a telómba a kóddal és mégis egyszer csak fogom a telót és nem jut eszembe mi a kódja. Vagy amikor jövök haza (ez is naponta párszor van) akkor van ilyen kódós belépés és évek óta használom mègis leáll az agyam és elfejti pár percig.
Persze utánna visszajön az emlékezetembe de csomoszor megtörténik ez hogy elfelejtem dolgokat.Mitől lehet? (16 éves vagyok)
Ezeket az információkat az agyad olyan "szegletében" (bugyor, fiók, ahogy tetszik) tárolod amiben az ilyen "kacatokat" szokták.
Ha egyszer vennéd a fáradtságot és rendesen megtanulnád a kódokat soha többé nem fordulna elő ilyen.
Sajnos ez a mai kor vívmánya, hogy bizonyos dolgokat hanyagul jegyezünk meg mert valamiért úgy él bennünk hogy hát a gép is tudja.
Remélem érthetően írtam.
Hát ez nagyon vicces volt!
Én csak egyszer írtam ki ezt:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!