Ha kutyapisit kell belélegezni az mennyire karos az egészségre? Szerintem nagyon. Milyen betegség alakulhat ki?
A családnak lett egy új kiskutyája… mire hazaértem már itt volt pár hete és mindent osszepisilt
Persze le lett takarítva, de ugyanígy érezni azt az undorító szagot… a kanapén, a matracon… most konkrétan úgy kell aludnom az ágyban hogy előtte többször is rapisilt az a kis dög
Egyik szobában szonyegpadlo van, arra is többször rapisilt, szőnyegtisztitóval fel lett takarítva, de így is érezni a szagát…
Iszonyat megutáltam a családom ezért, eleve utálom a kutyákat, de ez a pisi dolog megőrít
Mondom nekik hogy emiatt egészségügyi gondjaink lesznek, de nem hiszik el.
Ugye kialakulhatnak emiatt betegségek?
NEM, emiatt nem lesz semmi baja senkinek, kivéve neked, de neked is csak azért, mert hipochonder vagy!
A szag nem terjeszt semmit, másrészt ha a kutya nem beteg, akkor a pisiben sincs semmi fertözö dolog, még akkor sem, ha iszod vagy azzal kenegeted magad!
Vizelet túlnyomó része víz, ásványok és a maradék különböző szerves anyagok fehérjék bomlástermékei. Az utóbbiak adják a kellemetlen szagot.
Maga a vizelet nem káros az egészségre, viszont kiváló közeget teremthet baktériumoknak. Amik elszaporodhatnak ha nincs megfelelően feltakarítva. De ha megfelelően van fertőtlenítve nem nem okoz betegségeket. Kivéve ha már alapból vannak légzőrendszeri betegségeid mint pl asztma.
1, én nem írtam ki semmilyen kérdést eddig erről. Hol van ebben a kategóriában ilyen kérdés? Sehol, rákerestem. De mi ez a fétis ezen a fórumon hogy mindig ezzel vagdalkóznak itt? Juj 2 napja is te írtál, stb… annyira unalmas
Nem tudom, még soha nem volt kutya itthon ez előtt. Még soha nem éreztem hogy ennyire büdös tud lenni a vizeletük. Én kétlem hogy jó hatással lenne az emberre belélegezni valamit, ami végtermék és ennyire büdös… nem véletlenül húzzuk le a saját pisinket sem. igen, tényleg hipochonder vagyok és mindig fertőtlenítek, erre el kell viselni ezt a dögöt. Az arcom leszakadt amikor láttam hogy az ebédlő közepére pisil.
Legalább ha tudnám hogy nem leszek tőle beteg, jobban lennék picit
Ennek a kérdésnek nincs sok értelme....
"Legalább ha tudnám hogy nem leszek tőle beteg, jobban lennék picit"
Négyen válaszoltak a kérdésedre mind egybehangzóan azt mondták hogy nem lesz tölle bajod. Nem tudom hogy milyen megerősítést kérsz vársz az oldaltól hogy ne csak hogy reménykedj hogy tudjad hanem hogy el is fogadd. Ennél többet nem tudnak az itt válaszolók nyújtani.
"tényleg hipochonder vagyok"
Egy tényleges hipochonder nem fog senki véleményére adni ha ő azt akarja elhinni hogy beteg vagy valamítől beteg lesz. Így értelmetlen mindenki idejét húzni azzal hogy figyelmenkívül hagyod azt a véleményt amit te kértél.
"nem véletlenül húzzuk le a saját pisinket sem"
De a kutya vizeletét sem hagyod állni a szoba közepén. Ezért kell eltakarítani.
6, a kanapéból meg a matracból nem fogod tudni kiszedni, pláne hogy a szag is megmarad…
Most is érzem ahogy írok. Már ag egész házat átjárta ez szr.
Miért engeditek fel a kanapéra? Nekünk is volt van és lesz is kutyánk, kölyköknek eltart egy ideig amíg megtanulják hova piszkíthatnak (ugyan úgy ahogy az embernek is), vagy hogy kikéredzkedjenek. Addig nyilván nem engedjük fel a kanapéra amíg tudjuk hogy rápisil, ne hibáztasd a állatot, mert nem tudjátok hogy, hogy kell tartani vagy csak nem gondolkodtok ezen.
Kerítsetek el egy sarkot valamelyik szobában, és takarjátok le a padlót újságpapírral. Vagy van direkt kutya pelenka ami ugyan olyan mint az újságpapír csak direkt erre a célra, az még a szagok egy részét is megfogja.
Komolyan nem értem hogy miért engeditek fel a kanapéra ha tudjátok hogy bepisil, vagy miért engeditek ki az egész lakásba. Nem olyan sok idő amíg szobatisztaságra lehet oktatni őket ha az ember tudja mit csinál.
Szerinted én engedem fel??
Ha rajtam múlna már nem lenne itt.
A szobámba is bejött amíg nem voltam itt hetekig és lepisilte az agyamat… szerinted?
Van kirakva neki az a pelenka az előszobában, le is pisili napi többször… en aztán nem vagyok kutyatartó, rosszul vagyok tőlük, a családom szerezte be…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!