Orrspray függő vagyok évek óta. Hogy tudnék tőle megszabadulni?
Igen. Diagnózis nálam : Rhinospray függő.
Felirtak egy másik sprayt és azzal le tudtam jönni róla pár évvel ezelőtt.
Vettem egy orr atmosó készüleket a patikában és azt használom ha kell.
Két éve viszont már arra sincs szükségem.
Hogy lehet erre rákszokni? Komolyan érdekel.
Néha veszek, de alig merem belefújni az orromba, gyűlölöm azt az érzést. Általában megy a kukába.
#1 nem tudod mi volt annak a neve, amit felirtak Neked? Lehet tényleg el kéne ezzel mennem orvoshoz:(
Az viszont most kicsit megnyugtatott, hogy nem vagyok ezzel egyedül.
Én is függő vagyok,már 1 éve.
Most éppen pánikolok,mert 1 hete sehol nem kapható az az egyetlen egy fajta,amire rászoktam. Nagyon frusztrál és nem kapok levegőt. De lehet így majd sikerül lejönnöm róla.
Sajnos nem emlékszem már vagy 6-7 éve volt, de valamilyen névtelen gyógyszertari cucc volt. Egy hét alatt sikerült a leszokas de nem volt könnyű, sokszor majdnem feladtam, de örülök hogy mégsem tettem.
2 évig használtam a Rhinospray, amikor kétségbeesve vettem észre egyszer a munkahelyen, hogy nincs nálam. Pánik... Mosdóban hideg vízzel arcmosas, a főnököm azonnal zavart a fül gégészetre.
Én is azt fújom,de nekem csak egy márka vált be,az összes többitől eldugul az orrom :( ezt sem értem amúgy,ha 99%-ban ugyanaz az összetevője egy másiknak,akkor attól miért dugul be? :D
Egyébként kerestem,valahova lementettem de nem találom. Lehet venni a patikában egy olyan sprayt,amiből napi 1x fújsz,és egy hét alatt megszünteti elvileg a függőséget. Nem próbáltam még,csak lementettem valahova. 6000Ft körül volt az ára,arra emlékszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!