Ha cérna giliszta van az ember szervezetében,hogyan lehet megszabadulni tőlük?
Figyelt kérdés
#cérna giliszta megszüntetése #jàzilag
2022. márc. 31. 20:46
1/6 anonim válasza:
Vermox. Receptköteles, de a háziorvos simán felírja.
2/6 anonim válasza:
Gyógyszerrel. Azzal amit az első írt. Gyerekeim nemrég kaptak, bár náluk csak gyanú volt és nem találtunk a szekletben semmit utána. Az orvos azt mondta hogy nem szívódik fel az emberben, így nem baj akkor sem ha éppen feleslegesen vettek be. Az nagyobb baj lenne ha lenne giliszta és nem lenne kezelve.
Sokan mondták a fokhagymát is nekünk de biztosra akartunk menni és nem kuruzsolni a gyerekeket.
3/6 anonim válasza:
És ha vannak háziállatok - kutya, cica -, őket is kezeld le. Nekik állatpatikában kapsz féreghajtót. (Első voltam)
4/6 anonim válasza:
Vermox. Ahogy előttem írták. Házilag sehogy. Nem szégyen, fordulj a háziorvosodhoz, csomó embernek van vagy volt ilyen problémája. 😊 Fokhagyma, tökmag, stb vannak ilyen házi praktikák, de én erre nem támaszkodnék.ha viszont csak gyanús, hogy férgek vannak, és "csak úgy" beszeded a Vermoxot, akkor se történik semmi bajod. Az ember szervezetére nem hat ez a gyógyszer, csak a kukacokra.:)
5/6 anonim válasza:
Velem most tortent, hogy eszrevettem a macskamon hogy ferges lehet, vettunk neki gyogyszert, es en is felhivtam a haziorvosomat elovigyazatossagbol hogy irjon gyogyszert, nekunk nincs semmi bajunk de akkor is en irtozom ezektol,hat kb kinevetett meg tok kellemetlen helyzetbe hozott mintha ez valami termeszetellenes kérés lett volna. Vegul felirta, de kb megbantam hogy felhivtam.
6/6 anonim válasza:
Jó nagy bunkó orvos akkor. Nekem egyszer viszketett a fenekem (utólag kiderült hogy egy gyógyszer mellékhatása miatt ekcémás lett a fenekem),felhívtam a körzetimet és még be se fejeztem a mondatot, mondta magától, hogy írok ki Vermoxot, biztos ami biztos. Szval nyugi, más dokinál ez természetes...😁 Nem szégyen! Bárkivel előfordulhat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!