Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Repülőorvosi vizsgálatnál...

Repülőorvosi vizsgálatnál látják a kórelőzményeimet?

Figyelt kérdés
Látják 10-15 évre visszamenőleg, hogy mivel kezeltek, milyen betegségem volt? Vagy csak akkor ha elmondom?

#vitorlázó repülés #Repülőorvosi vizsgálat
2022. aug. 29. 14:03
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Hány éves vagy?

Egyébként reporvosin persze hogy látják azt ami nyilvántartásban van.

2022. aug. 29. 14:13
 2/10 anonim ***** válasza:
Miért? El akarsz titkolni valamit?
2022. aug. 29. 14:17
 3/10 A kérdező kommentje:
Annak idején volt némi problémám az alkohollal. Többször utaltak be 2000-es évek elején. 15 éve tiszta vagyok. Az eeszt-ben tajszámom alapján elméletben megnézhetem az összes korelőzményemet, de csak 2021-től jeleníti meg. Akkor a doki sem fogja látni?
2022. aug. 29. 14:19
 4/10 A kérdező kommentje:
Kínos ez nekem. Nem szoktam ezzel büszkélkedni.
2022. aug. 29. 14:20
 5/10 anonim ***** válasza:
Nem is kell. De a saját érdeked is, meg még egy csomó emberé, hogy tisztában legyenek vele, és annak alapján döntsék el, hogy repülhetsz-e. Tudod, hogy nincs olyan alkesz, aki kigyógyult, csak olyan, aki nem iszik. Ne titkold el.
2022. aug. 29. 14:22
 6/10 anonim ***** válasza:

"Az eeszt-ben tajszámom alapján elméletben megnézhetem az összes korelőzményemet, de csak 2021-től jeleníti meg. Akkor a doki sem fogja látni?"

De, attól még láthatja. Ők nem azt a felületet látják, mint a betegek, más programot használnak, és nem is mind ugyanazt az egy fajtát.

2022. aug. 29. 14:24
 7/10 anonim ***** válasza:
77%

Nézd, először is azt gondolom hogy ez egy "kapuzárási pánik" vagy holmi bakancslistás fellángolás hogy vitorlázni menj.

Jó eséllyel magadat ölöd majd meg, esetleg az oktatót is és rommá törsz egy vitorlázógépet.

"Vén fejjel" ez egy életveszélyes, közveszélyes elképzelés.

Másrészt : előfordulhat hogy a labor kimutatja ha a májfunkció nem megfelelő, abból az orvos tudni fogja hogy mi a helyzet.

Nem tudom része - e manapság a reporvosinak a pszichológia de ott is elvérezhetsz.

Szóval szerintem tegyél le erről, ne vagánykodjál......!

2022. aug. 29. 14:36
 8/10 anonim ***** válasza:
Eleve megkérdezik, hogy mivel kezeltek, és alá kell írj egy papírt, hogy igazat mondasz. Nem jó ezzel játszani.
2022. aug. 29. 14:39
 9/10 A kérdező kommentje:
39 éves vagyok... Nem érzem magam vénnek. A kapuzárási pánik majd laza 10 év múlva következik.
2022. aug. 29. 14:41
 10/10 anonim válasza:
2019ben szereztem a class1-et, akkor csak szóban kérdezték, nem nyomoztak le semmit
2022. szept. 30. 23:08

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!