Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Érdemes rendelni ilyen gondosó...

Érdemes rendelni ilyen gondosórát ami az időseknek alanyi jogon jár?

Figyelt kérdés

Gondoltam a szüleimnek jól jönne mivel idősebb emberek és betegeskednek is.Viszont itt a gyakorin valahol azt olvastam ez nem más mint egy kém eszköz,most lehet kinevettek de ez most komoly vagy tényleg gy hasznos eszköz?

[link]

[link]

2022. aug. 28. 21:42
1 2 3 4 5
 41/44 anonim ***** válasza:
Nem tudom, milyen telefonszámra gondolsz. Nyilván meg kell adni telefonszámot a regitsztrációhoz, mint bármi máshoz is manapság. Ha ennyin múlik az, hogy egy idős, beteg rokonnak bármikor, bárhol (a zuhany alatt is akár) kéznél lehessen egy gomb, amit megnyomva segítséget küldenek neki, ha kell, hát ennyit nekem bőven megér.
2023. okt. 31. 23:00
 42/44 anonim ***** válasza:

Anyukám nem adta meg a telefonszámot, amin felhívták a pártirodából.

Nem regisztrált sehova.

A fideszes kutyák keresték meg, hogy majd ők adnak neki ilyet ingyen.

2023. okt. 31. 23:03
 43/44 anonim ***** válasza:

"Anyukám nem adta meg a telefonszámot, amin felhívták a pártirodából."

Vagy csak nem tud és ezért te sem tudsz róla...

2023. nov. 1. 09:43
 44/44 anonim ***** válasza:
Mindenféle közvéleménykutató cégek, meg telemarketingesek is simán felhívnak mindenkit. Akkor miért olyan furcsa, ha a pártirodák is? Amikor felhívták, nyilatkozott róla, hogy azt akarja, hogy töröljék az adatait? Mert ha nem, simán felhívják máskor is, nyilván.
2023. nov. 1. 09:45
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!