Érdemes rendelni ilyen gondosórát ami az időseknek alanyi jogon jár?
Figyelt kérdés
Gondoltam a szüleimnek jól jönne mivel idősebb emberek és betegeskednek is.Viszont itt a gyakorin valahol azt olvastam ez nem más mint egy kém eszköz,most lehet kinevettek de ez most komoly vagy tényleg gy hasznos eszköz?
2022. aug. 28. 21:42
11/44 anonim válasza:
"Viszont itt a gyakorin valahol azt olvastam ez nem más mint egy kém eszköz"
Sokkal inkább kémeszköz a mobilteló, amit még a klotyóra is magukkal visznek sokan, és ami sokkal több adatot tartalmaz, mint amennyit ehhez meg kell adni.
12/44 A kérdező kommentje:
Most próbáltam a regisztrációt a gondosóránál de 500: Internal Error ír működik még ez egyáltalán?
2023. márc. 31. 20:09
13/44 anonim válasza:
Én csak mostanában hallottam róla, de simán sikerült a regisztráció.
14/44 A kérdező kommentje:
13/
Nekem errort ír amit írtam
2023. márc. 31. 20:48
15/44 anonim válasza:
13-as vagyok: viszont azóta se történt semmi, még meg se kaptuk...
16/44 A kérdező kommentje:
Én kettőt rendeltem egyről már kaptam értesítést,hogy majd küldik kérdés mikor küldik.A másikról még semmi infót nem kaptam.
2023. máj. 1. 00:00
17/44 anonim válasza:
Azt mondjuk el tudom képzelni, hogy nem minden kérésre egyesével reagálnak, hanem mondjuk havonta egyszer küldik ki az abban a hónapban érkezett kérésekre a szerkentyűt. De azért most már tényleg történhetne valami... Én még ilyen értesítést se kaptam.
18/44 A kérdező kommentje:
17/
Hívni nem próbáltad őket?Telefonon adj egy kis lökést az ügynek.
2023. máj. 1. 15:41
19/44 anonim válasza:
"A készülékhez való hozzájutás időtartama nagyjából két-három hónap."
20/44 anonim válasza:
Igen , én megkaptam ,igaz majd 1 évbe telt mire megkaptam!Nagyon hasznos, megbízható eszköz!Volt, hogy lemerült,nem ért el a diszpécser szolgálat és a kontaktomat értesítette!Ami nem tetszik, hogy mágneses a töltője,és gyakran leesik!Biztonságban érzem magam vele!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!