Érdemes rendelni ilyen gondosórát ami az időseknek alanyi jogon jár?
Gondoltam a szüleimnek jól jönne mivel idősebb emberek és betegeskednek is.Viszont itt a gyakorin valahol azt olvastam ez nem más mint egy kém eszköz,most lehet kinevettek de ez most komoly vagy tényleg gy hasznos eszköz?
Most zaklatták anyukámat ilyennel a FIDESZ pártirodából.
A fidesz már annyit elvett tőlünk: MANYUP, rokkantnyugdíj, ápolási díj, normális orvosi ellátás, státusztörvény, stb /család fele tanár/, hogy tőlük inkább nem kell semmi.
Ha nem a fidesz neve alatt akarják adni, akkor még talán.
"tőlük inkább nem kell semmi. Ha nem a fidesz neve alatt akarják adni, akkor még talán."
Hát akkor jó hülyék vagytok...
33/
Valahol igaza van mert egyik kézzel adnak a másikkal meg többet elvesznek.És nem akkora nagy durranás ez a gondosóra van kettő is a családban már mert azóta megjött.
32/
Rokkantságiból kirúgás az nekem is ismerős pl
Igen, mi ilyen hülyék vagyunk.
De, ha valamit a fidesztől kaptunk, azzal mi még mindig rosszul jártunk.
"Rokkantságiból kirúgás az nekem is ismerős pl"
Mi lett a kompenzáció eredménye?
Elfogadta az 500.000 Ft-ot,
vagy belement a részletes felülvizsgálatba?
Anyukámnál a részletes felülvizsgálat alapján megítélték, hogy jogtalanul lett elvéve és megadtak 1,5 millió forintot.
Több járt volna, mert pl a kamatot nem számolták, meg az özvegyi nyugdíjat is elvették tőle egy az időre, amit nem számoltak bele, nem adtak vissza visszamenőleg a "kompenzáció" során.
"ha valamit a fidesztől kaptunk, azzal mi még mindig rosszul jártunk"
Ezzel miért járnátok rosszul? Semmibe sem kerül, és akár életet is menthet.
Pl további adatgyűjtés.
Nem tudom honnan szedték a telefonszámot, de már ez a rész is aggályos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!