Inkontinens vagyok, de elfogyott a pelenka, mit tegyek? 16/L
Szóval az a helyzet, hogy 2 éve egészségügyi okok miatt éjszakára pelenkát kell hordanom. Viszont elfogyott. Azt hittem, hogy van még itthon egy csomag, de nem volt, ezért nem vettem. Most viszont átkutattam az egész lakást, és egy darab sincs itthon. Kerestem, hogy van-e itthon textilpelenka, vagy valami rongy, ami elég lehet, de semmit nem találtam. Minden éjjel bepisilek (általában 2-szer sokat), tehát nem tudok reménykedni, hogy ma nem történik meg. A boltba már nem tudok lemenni.
A kérdésem az lenne, hogy mit csináljak, mit tegyek az ágyra/magamra? Egy törölköző lesz alattam, de az át fog ázni.
Nagyon köszönöm a segítséget, mert addig nem merek elaludni.
Perverzek és utálkozók kíméljenek, tényleg elég nagy gondban vagyok.
16/L
#15-ös vagyok.
Én is és a kérdező is, csak éjszaka hordtuk/hordjuk. A hálószobában meg nem látja senki.
De utcára sem lenne ciki. Ha nem hordasz nagyon testre tapadós ruhákat, nincs rád írva, hogy nem normál bugyi, hanem pelenka van rajtad.
Nincs életkorhoz kötve. Ha egészségügyi okokból kell, akkor kell. Még mindig jobb, mintha nyilvánosan összepisilnéd magad, vagy éjjelente úszna az ágy. Nem?
Na de ha alvás közben történik, akkor honnan tudod, hogy pont 2x pisilsz be éjszaka? Akkor ha tudod, mikor van, akkor csak tudod agyban, nem?
A másik pedig, hogy ilyen osztálykirándulást, ottalvós kirándulást, stb hogyan oldod meg?
Egyébként jobbulást!
Azt lehet érezni, hogy hány adag van benne. Plusz teszteltem is, de ebbe most ne menjünk bele.
Ottalvós kirándulás pedig nem kötelező nálunk, a fél osztály amúgy sem szokott menni. De nem a pelenka miatt nem megyek, hanem amúgy sem szeretem az ilyesmit.
Nagyon köszönöm. :))
Jelenleg nincs, de volt már. Aki pedig ez alapján ítél meg, az nem hozzám való.
De nem ismerkedem, ha erre irányul a kérdés.
Engem sem zavarna, ha a csajom lennél. Egészségügyi probléma miatt senkit nem lehet elítélni. Se azért mert pl allergiás, se azért mert éjszaka bepisil és ezért pelenkát kell hordania.
De én sem ismerkedni akarok,meg ahogy írtam idősebb is vagyok, már bőven a 20-as éveimben járok.
Mi az a szervi ok amiért éjjel bepisilsz?
Napközben sokáig tudod tartani a vizeleted vagy sietned kell wc-re?
Gyógyszert próbáltál szedni erre?
Vannak olyan urológiai gyógyszerek,amik hatásosak lehetnek erre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!