Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Inkontinens vagyok, de elfogyo...

Inkontinens vagyok, de elfogyott a pelenka, mit tegyek? 16/L

Figyelt kérdés

Szóval az a helyzet, hogy 2 éve egészségügyi okok miatt éjszakára pelenkát kell hordanom. Viszont elfogyott. Azt hittem, hogy van még itthon egy csomag, de nem volt, ezért nem vettem. Most viszont átkutattam az egész lakást, és egy darab sincs itthon. Kerestem, hogy van-e itthon textilpelenka, vagy valami rongy, ami elég lehet, de semmit nem találtam. Minden éjjel bepisilek (általában 2-szer sokat), tehát nem tudok reménykedni, hogy ma nem történik meg. A boltba már nem tudok lemenni.

A kérdésem az lenne, hogy mit csináljak, mit tegyek az ágyra/magamra? Egy törölköző lesz alattam, de az át fog ázni.

Nagyon köszönöm a segítséget, mert addig nem merek elaludni.

Perverzek és utálkozók kíméljenek, tényleg elég nagy gondban vagyok.

16/L

2022. aug. 27. 21:48
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
100%

Gumilepedő, aztán reggel minden mehet a mosásba.

Én kb 14 éves koromig bepisiltem éjszaka. Nem minden éjjel, de úgy havonta egyszer előfordult. Ezért én is felnőtt pelust voltam kénytelen hordani éjszaka. Biztos ami biztos alapon minden éjjel felvettem. Mivel csak ritkán történt baleset, így egy csomag elég sokáig kitartott.

Szóval sajnos van ilyen. Aztán valahogy elmaradt ez a dolog, kinőttem, vagy nem tudom...

Nekem az a furcsa, hogy 16 évesen magadnak veszed a pelenkát, meg magadnak kell körülnézni a lakásban, hogy mit használhatnál. Szüleid nincsenek, egyedül tartod fenn a lakást 16 évesen?! Persze a kérdés szempontjából nem lényeg, csak furi.

2022. aug. 28. 11:11
 12/28 A kérdező kommentje:
Dehogyis, csak végre elértem 2 év után, hogy magamnak vehessem, mert utálom, ha a szüleim veszik. Nem annyit, nem eleget, nem akkor hoztak, amikor nekem kellett. De pár hónapja végre magamnak veszem. A pénz pedig nem gond, néha ők adnak, néha a zsebpénzemből veszem, nem ettől fogunk elszegényedni, sőt.
2022. aug. 28. 11:16
 13/28 anonim ***** válasza:
100%

Miért pisilsz be minden éjszaka? Valami hormonális vagy szervi betegség?

Vannak amúgy ilyen gumi lepedők amik nem áznak át, azokat tudom ajánlani. Vagy kukászsák a lepedő alá, úgy csak a lepedőt kell mosni.

2022. aug. 28. 11:39
 14/28 A kérdező kommentje:
Szervi, de már javult egyébként, intimtorna segített valamit.
2022. aug. 28. 11:47
 15/28 anonim ***** válasza:
100%

#12, nekem anno anyám vette. És örültem, hogy gyerekként nem nekem kellett beszereznem. De nálunk annyival volt más a helyzet, hogy kevés fogyott, így nem igazán volt olyan helyzet, hogy kifogy. Ha már kevés volt, mert elhasználtam, szóltam hogy lassan kéne. Ilyenkor kaptam egy csomaggal. Nem volt ügy, nálunk ez tényleg olyan használati cikknek számított, mint a wc-papír, vagy a papírzsepi.

De persze azt is értem amit te írsz...

Hát akkor jobbulást, reméljük neked is elmúlik majd! Emlékszem nekem sem volt kellemes élmény az az időszak mikor reggelente elázva ébredtem. Így felnőtt koromra csak annyi maradt belőle, hogy kicsit gyengébb a hólyagom, gyakrabban kell ürítenem mint másnak általában.

2022. aug. 28. 13:47
 16/28 anonim ***** válasza:
87%

Legyen mindig tartalék. Kb 1 csomaag pelus hogy ilyen ne forduljon elő. Nem kell az utolsó pilatatra hagyni a pelenkát. És legyen otthon még textil pelenka plusz gumi bugyi

Ha ílyen bepisilős lány vagy.

2022. aug. 28. 13:49
 17/28 A kérdező kommentje:

15-ös: örülök, hogy sikerült "kigyógyulnod" belőle, remélem, hogy nekem is sikerül majd.

16-os: eleve ma akartam venni, mindig a felbontáskor szoktam venni, de ha ezt tudom, már tegnap vettem volna. Na de már mindegy, most lemegyek, veszek vagy 3 csomagot, hogy legyen.

2022. aug. 28. 15:05
 18/28 anonim ***** válasza:
100%
Vetél pelenkát?
2022. aug. 29. 07:00
 19/28 A kérdező kommentje:
Igen, vettem.
2022. aug. 29. 15:07
 20/28 anonim ***** válasza:
0%
Nem ciki felnőt pelenkával utcán járni? Ilyen fiatalon. Inkább a szüleimmel vetetném meg. Azoknak is szólnák egy hónappal előbb. Pelenka el ál száraz helyen.
2022. aug. 30. 07:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!