Gerincműtötként nem mehetek fodrásznak?
Esetleg kérdezd meg a kezelő orvost (pl. aki műtött, vagy az adott osztályt ahol műtöttek, vagy annak útódját), hogy egyeáltalán javasolják-e ezt neked vagy sem. Ők ezt elég alaposan ismerik, hogy milyen következményei lehet akár hosszú távon is. És a legtöbb helyen nem hajtják el az embert egy ilyen kérdéssel. Én pl. 4 és 6 éves korom között jártam valami tüdőproblémával rendszeren kezelésre, és 43 évesen kerestem meg őket ismét, hogy most itt vagyok 43 éves vagyok, és X munkakört ahol gyakran kell légzésvédelmet, illetve friss levegős készüléket használni javasolják-e ezzel a kórelőzménnyel ami nekem volt kb. 40 éve, és készséggel fogadtak és elmondták, hogy okozhat nálam az légzési nehézséget, de ha ezt nem érzem akkor bátran. Ők joban ismerik az egészet.
Ez saját érdeked, feltehetően aki vizsgál alkalmasságra ezzel nem fog foglalkozni, de ha pár év múlva ebből lesz egy komplikációd pl. elmozdul valami és kialakul egy nem műthető gerincsérv akkor csak pislogni fogsz és tekernéd vissza az idő kerekét, hogy hú ezt jó lenne visszacsinálni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!