Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mi miatt fulladozok evés...

Mi miatt fulladozok evés közben? Reflux vagy pánikroham?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

22 éves lány vagyok, sajnos refluxom van. Az a gyanúm, hogy a stressz miatt jött ki még anno a reflux, elég stresszes vagyok. Nem mindig, de azért elő szokott jönni tünetként az étkezés alatti nehézlégzés, fulladozás érzése. Sajnos elég pánikolos vagyok, ilyenkor általában meg szoktam ilyedni, eléggé rá stresszelek, hogy mi lesz velem. Főleg a fulladástól félek nagyon.

Szerintetek ez normális tünet?

Illetve van valakinek esetleg tippje, hogy hogyan kezeljem a fulladástól való félelmemet?

2022. aug. 24. 23:47
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Te komolyan képes vagy megkérdezni, hogy normális-e a fulladásérzés? Szerinted?

Pszichológus, mert lelki bajod van, és magadtól nem fogsz tudni úrrá lenni rajta. Megfulladni nem fogsz, mert a szervezet köhögési reflexszel védekezik.

2022. aug. 25. 00:10
 2/2 anonim ***** válasza:
51%
le fognak pontozni de nem érdekel... kineziológus, vagy egy theta healing-eshez menj el... segíteni fognak honnét jön a fulladástól való félelmed..
2022. aug. 25. 01:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!