Az előbb láttam, hogy a bokám felett van egy 200 ft-os nagyságú véraláfutás, mely nyomásra nem fáj, nem ütöttem be. A fenekemnél is van egy. Leukémia?
Figyelt kérdés
2022. aug. 22. 16:02
11/17 anonim válasza:
#9. Látom nem érted a kép lényegét.
12/17 A kérdező kommentje:
Értem a lényegét. Örülök, ha ez téged szórakoztat. ;)
2022. aug. 22. 19:18
13/17 anonim válasza:
Inkább örülj, hogy már fém 200-as van, ugyanis régebben papír volt, és ha akkora lila foltod lenne, az már adna okot az aggodalomra.
15/17 anonim válasza:
Már a kérdésed megalapozta a hangulatot.
16/17 A kérdező kommentje:
Hasonló jókat nektek is.
2022. aug. 22. 22:12
17/17 anonim válasza:
A nagymamám ugyan már nyugdíjas de onkológián dolgozott mint főnővér, amikor egyszer volt egy 7-8 hónap 2-3 órára hőemelkedésem lett meg aztán utána 1-2 napig köhögtem, és ez vissza járkált havonta/kéthavonta én meg bebeszéltem magamnak ilyet, akkor azt mondta, hogy az egyik legritkább betegség a felnőttkori leukémia még akkor is ha sok helyen találkozol ezzel a betegséggel. Még az orvos is utolsó esetben gondol a leukémiára bármi tünet esetén.
Nyilván ha az első tünet a hetekig tartó magas láz, a testsúlyód 10%-ának elvesztése negyed év alatt és az eszeveszett éjszakai izzadás akkor megvan az esélyed rá, hogy az lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!