Az előbb láttam, hogy a bokám felett van egy 200 ft-os nagyságú véraláfutás, mely nyomásra nem fáj, nem ütöttem be. A fenekemnél is van egy. Leukémia?
Figyelt kérdés
2022. aug. 22. 16:02
1/17 anonim válasza:
Miért pont leukémia????
Hipochonder-e vagy? (sic!)
2/17 anonim válasza:
Persze, más nem is lehet. Havi bérletet már ne vegyél.
3/17 anonim válasza:
Újabban a leukémia a gyakorin a sláger? De, beütötted, csak nem tűnt fel. A leukémia tünete a 200 Ft-os (nagy T) nagyságú véraláfutás? Hurrá, már orvosi egyetemet se kell végezni, az egyes betegségekhez tartozó pénznemeket 5 perc alatt meg lehet tanulni.
4/17 anonim válasza:
#3: :-)))))
Tényleg ennyire hipochonderek az emberek??? Elképesztő....
Minden jelentéktelen apróságból azonnal a végstádiumú rákot bírják kidiagnosztizálni...
5/17 anonim válasza:
Igen, ha meg kicsit fáj a fejed (mondjuk egy közelgő front miatt), akkor az már automatikusan agyrák
7/17 anonim válasza:
Ezek generált, kitalált kérdések, hogy pörögjön a fórum.
9/17 A kérdező kommentje:
8-as. Nem fáj, nem ütöttem be.
7-es. Nem generált.
2022. aug. 22. 16:33
10/17 anonim válasza:
Nem kell hogy fájjon.... Simán beütheted úgy, hogy nem veszed észre...
De további kellemes hipochondriát! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!