Más is úgy gondolja, hogy az emberi szervezet nem valami jól összerakott szerkezet? ""Tervezési"" hibák, logikátlanságok a működésében, gyakran kisikló működés, nagyfokú sérülékenység.
Hülye, hogy verném rá? Nő vagyok b+++.
És MÉG MINDIG nem vagy képes válaszolni a kérdésekre.
Írd már le, hogy miért gondolod, hogy pl. a vese vagy a szem nem jól működik. Mi ebben a kötözködés?
KÖTEKEDIK jelentése: "‘kihívó vagy sértő szókkal öszszetűzésre ingerel’". Semmi ilyen nem történt.
42
:) Úgy látszik, itt az értelmesen gondolkodni tudó nők vannak túlsúlyban.
Igen, hát ez TÉNYLEG tragikus lehet, hogy szomjas és közben pisilnie kell. Egyszerűen borzasztó.
"A szemével, az immunrendszerével és az anatómiájával nem tudom, hogy mi a baja. Talán unja a jobb kezét, aztán éppen ez zavarja annyira."
Yep.
Mondjuk jó esetben nem egyszerre megy a klíma és a fűtés. Kb ilyen, amikor egyszerre vagy szomjas és kell pisilned. Ráadásul igen, zavaró, ha nincs hol.
Az immunválasz megölheti a saját szervezetet.
Régen olvastam, hogy a szem felépítésében valami nagyon nem logikus és csoda is, hogy működik.
Felesleges páros szervek stb.
A pisiléses példád a te problémád, mi ilyet nem figyeltünk meg, max. elvétve.
Az immunválasz inkább megvédeni szokott minket, az a ritkább, ha allergia v covid miatt túlreagál.
A szemben mi a nem jó? A legtöbb információt azon keresztül szerezzük, szóval annyira azért mégse lehet rossz.
A feleslegesnek ítélt páros szerveidért sokan fizetnének.
A forrásaidat még mindig nem jelölted meg.
45
"Régen olvastam..." Hol? Mit? Mi nem logikus? Miért csoda, hogy működik?
Miért feleslegesek a páros szervek? Ha csak azt vesszük, hogy a nők azért egészségesebbek (ellenállóbbak legalábbis bizonyos betegségekkel szemben), mert két X kromoszómájuk van, akkor miért lenne gond, hogy két tüdőd, két veséd van? Értelmezhetetlen. Ha tönkremegy az egyik, ott a másik, nem?
Na tessék, itt egy cikk, ami leírja, hogy a szemünknek miért van "poor design"-ja, azaz miért van rosszul tervezve.
Akinek van kedve, olvassa el.
Én továbbra is azt gondolom, hogy a testünk nagyon jól van összerakva. És a cikket olvasva (csak a legelejéig jutottam) az jutott eszembe, hogy akkor fedezték fel azt, hogy van a szemben szemnyomás, amikor egy idős férfi a lovai alá esett és az egyik ló egy az egyben rálépett a szemére. Vitték is rögtön a kórházba (ez rég vót, tán a 19. század végén), hogy hát akkor kiveszik azt a szemét. És akkor megszólalt ez az ember, hogy "doktor úr, de én látok". És hát tényleg látott. És pár nap alatt visszaállt a szemnyomás és nem vakult meg fél szemére. Azért ez klassz, nem?
48
Én már megírtam neked a legelején, hogy a természeti népeknél sokkal kevesebb betegség van. Tehát a stresszt és más civilizációs ártalmakat okolom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!