Gát (hüvely) sérülékenységre mi jó? Kezelése? Vagy egyébb más betegség?
Figyelt kérdés
Gát ès vègbèlmenetnèl irritációt èrzek. A hüvely alatt azaz a gátnál először ugytűnt, hogy pattanás dd kesőbb egyre több lett ès sebbesedet, most sebbes ès mint ha a bőr rèsz is nagyobb lett volna, mint ha megnyúlt volna. Vègbèlnèl is már lett egy pötty.
Intim lemosot hasznaltam rá, canesten kenőccsöt de nem hasznaltam, probáltam kamilla virág/kamillás kenőccsöt, kicsit csillapodot. A sok tampon hasznalattol lehet? Vagy mi okozhatja? Milenne rá jó?
Olvastam, hogy tőzegáfonyan jo gyulladásra vagyis fertőzèsekre is, megprobaljam? Vagy probaljam meg a Gynophilus (nem biztos hogy jol irtam nevèt) hüvelykúpot?
Nagyon lassan gyógyul ha gyógyul.
Ki mit tapasztalt?
Előre köszönöm a válaszokat.
(Elmegyek nőgyógyászhoz, de ha nem szüksèges mellőzöm)
2017. aug. 10. 23:23
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!