Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Más is úgy gondolja, hogy az...

Más is úgy gondolja, hogy az emberi szervezet nem valami jól összerakott szerkezet? ""Tervezési"" hibák, logikátlanságok a működésében, gyakran kisikló működés, nagyfokú sérülékenység.

Figyelt kérdés
2022. aug. 19. 21:59
1 2 3 4 5 6
 31/51 A kérdező kommentje:

5-ös írta le jól amott.

Emitt 28-hoz írtam a műszerveket.

2022. aug. 23. 13:30
 32/51 anonim ***** válasza:
68%

31

Idézőjelről hallottál már?

Amikor idézel valahonnan, akkor így írd, mert ez a korrekt és felnőtt módja:

"Másik oldalról megközelítve az élet számos olyan megoldást hordoz, ami nem a leghatékonyabb, feleslegesen bonyolult, vagy éppen hiányos, cél nélkül redundáns stb… Innen nézve az élet nagyon nem tűnik valamiféle nagyszerű terv nagyszerű megvalósításának, sokkal inkább „csoda, hogy egyáltalán működik” jellegű gányolásnak. Ha az élet mégis valamiféle intelligens tervező eredménye, akkor az illető igencsak kontárnak tűnik.

https://www.gyakorikerdesek.hu/tudomanyok__termeszettudomany..

5-ös válasz"

Így érthető, hogy mit honnan veszel és utána hogyan fűzöd hozzá a saját gondolataidat. Capisce?

2022. aug. 23. 13:35
 33/51 anonim ***** válasza:
32%

31

28-hoz miért írtad a műszerveket? Nem mindenki tudja, hogy mi az a kiborg. (Én pl. nem tudom.)

2022. aug. 23. 13:36
 34/51 anonim ***** válasza:
38%

13-as és 15-ösre meg nem válaszoltál. Nem az én válaszaim.

Hasonló a problematika, mit amiről írtam a 32-ben.

Támaszd alá valahogyan az állításodat, amit 12-esben megfogalmaztál.

Szerintem egyébként egy orvostanhallgató vagy egy orvos válaszolt a 13-asban és 15-ösben.

2022. aug. 23. 13:39
 35/51 anonim ***** válasza:
22%
#34: Nincs semmilyen eü-s iskolám, csak kíváncsi természetem. ☺️
2022. aug. 23. 13:45
 36/51 A kérdező kommentje:
Kíváncsi a természeted és nem tudod, hogy az emberi szervezet tele van kontraproduktív, energiapazarló, nem biztonságos "megoldásokkal" és csoda, hogy működik?
2022. aug. 23. 13:50
 37/51 anonim ***** válasza:
22%
Annyi minden érdekel, hogy ez így kimaradt eddig. De ne vizsgáztass, hanem inkább segíts, hogy honnan érdemes tájékozódni, mert a biosztanárom anno inkább a füzet külalakot osztályozta, abból 5-ös voltam.
2022. aug. 23. 13:55
 38/51 anonim ***** válasza:
32%

35

Értelek.

Engem is érdekel, hogy mire alapozza a kijelentéseit a kérdező a 12-ben.

Forrás? Idézet? Magyarázat? Képek? Anatómiai ábrák?

2022. aug. 23. 14:53
 39/51 anonim ***** válasza:
52%

De az is jópofa, hogy tök agresszíven védi a nem létező álláspontját és amire nem tud válaszolni, azt totál figyelmen kívül hagyja. Bakker, 20 éves koromban megtanultam egyetemen (igaz, ez Amerikában volt), hogy NEM írunk le se kérdést, se állítást, de még tagadást (cáfolatot) sem, ha nem fejtjük ki a véleményünket, és nem támasztjuk alá hiteles forrásokkal, idézetekkel, stb. stb. De a szakdolimat is úgy írtam, hogy vettem a fáradtságot és elolvastam Umberto Eco: Hogyan írjunk szakdolgozatot? c. könyvét.

[link]

(Kérdező, látod, megírom a könyv címét és utána belinkelem, hogy nem csak kitaláltam, hogy Umberto Eco-nak van egy ilyen c. könyve.)

2022. aug. 23. 14:57
 40/51 A kérdező kommentje:
Kötözködjetek, ha erre veritek...
2022. aug. 23. 15:01
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!