Más is úgy gondolja, hogy az emberi szervezet nem valami jól összerakott szerkezet? ""Tervezési"" hibák, logikátlanságok a működésében, gyakran kisikló működés, nagyfokú sérülékenység.
5-ös írta le jól amott.
Emitt 28-hoz írtam a műszerveket.
31
Idézőjelről hallottál már?
Amikor idézel valahonnan, akkor így írd, mert ez a korrekt és felnőtt módja:
"Másik oldalról megközelítve az élet számos olyan megoldást hordoz, ami nem a leghatékonyabb, feleslegesen bonyolult, vagy éppen hiányos, cél nélkül redundáns stb… Innen nézve az élet nagyon nem tűnik valamiféle nagyszerű terv nagyszerű megvalósításának, sokkal inkább „csoda, hogy egyáltalán működik” jellegű gányolásnak. Ha az élet mégis valamiféle intelligens tervező eredménye, akkor az illető igencsak kontárnak tűnik.
https://www.gyakorikerdesek.hu/tudomanyok__termeszettudomany..
5-ös válasz"
Így érthető, hogy mit honnan veszel és utána hogyan fűzöd hozzá a saját gondolataidat. Capisce?
31
28-hoz miért írtad a műszerveket? Nem mindenki tudja, hogy mi az a kiborg. (Én pl. nem tudom.)
13-as és 15-ösre meg nem válaszoltál. Nem az én válaszaim.
Hasonló a problematika, mit amiről írtam a 32-ben.
Támaszd alá valahogyan az állításodat, amit 12-esben megfogalmaztál.
Szerintem egyébként egy orvostanhallgató vagy egy orvos válaszolt a 13-asban és 15-ösben.
35
Értelek.
Engem is érdekel, hogy mire alapozza a kijelentéseit a kérdező a 12-ben.
Forrás? Idézet? Magyarázat? Képek? Anatómiai ábrák?
De az is jópofa, hogy tök agresszíven védi a nem létező álláspontját és amire nem tud válaszolni, azt totál figyelmen kívül hagyja. Bakker, 20 éves koromban megtanultam egyetemen (igaz, ez Amerikában volt), hogy NEM írunk le se kérdést, se állítást, de még tagadást (cáfolatot) sem, ha nem fejtjük ki a véleményünket, és nem támasztjuk alá hiteles forrásokkal, idézetekkel, stb. stb. De a szakdolimat is úgy írtam, hogy vettem a fáradtságot és elolvastam Umberto Eco: Hogyan írjunk szakdolgozatot? c. könyvét.
(Kérdező, látod, megírom a könyv címét és utána belinkelem, hogy nem csak kitaláltam, hogy Umberto Eco-nak van egy ilyen c. könyve.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!