Kaphatnék tapasztalatokat oltással kapcsolatban?
Szóval az a helyzet, hogy nagyon tanácstalan vagyok, hogy oltassunk-e vagy sem. Átestünk pár hete a víruson, most nem oltathatunk de egy pár hét múlva már igen.
Leírnátok kérlek, akármilyen vakcináról van szó, hogy okozott-e bármi bajt vagy pedig megéri-e oltatni? Köszönöm szépen!
15,16,17-es válaszolók!
Köszi, hogy nem kezdtétek el a “MITŐLGONDOLODHOGYBAJODLENNEAZOLTÁSTÓL” dobálózást, hanem észérveket írtatok, pedig látom jól le lettetek pontozva. Tőlem ment a zöld, köszönöm! :)
22.
Ha megnézed mindenki azzal kezdte nagyrészt, hogy “Nem innen meg onnan kéne tájékozódni” stb.
Előítélettel kezdték hogy biztos valami ostoba majom vagyok aki szappan újságokból tájékozódik. Holott csak véleményeket kértem mindkét oldalról
2x szputnyik, 3. sino volt (direkt ezt kértem)
4. nem lesz (ha vmiert rám akarják mégis eroszakolni, sinot kérek megint)
Semmiképpen NE OLTASD BE se magad, se mást a családodból, ha átestél a fertőzésen. Minden vakcina egy bizonyos kockázattal jár. A COVID vakcinák esetében ez a kockázat meglehetősen magas, és a védelem a jelenlegi SARS-CoV-2 változatok ellen alacsony.
Unvaccinated vs Vaccinated PROTECTION from COVID - Qatari Cohort | New Studies
https://www.youtube.com/watch?v=zyYq93YtScE
Duration of mRNA vaccine protection against SARS-CoV-2 Omicron BA.1 and BA.2 subvariants in Qatar | Nature Communications
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!