Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Kaphatnék tapasztalatokat...

Kaphatnék tapasztalatokat oltással kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Szóval az a helyzet, hogy nagyon tanácstalan vagyok, hogy oltassunk-e vagy sem. Átestünk pár hete a víruson, most nem oltathatunk de egy pár hét múlva már igen.

Leírnátok kérlek, akármilyen vakcináról van szó, hogy okozott-e bármi bajt vagy pedig megéri-e oltatni? Köszönöm szépen!

2022. aug. 7. 08:48
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:

15,16,17-es válaszolók!

Köszi, hogy nem kezdtétek el a “MITŐLGONDOLODHOGYBAJODLENNEAZOLTÁSTÓL” dobálózást, hanem észérveket írtatok, pedig látom jól le lettetek pontozva. Tőlem ment a zöld, köszönöm! :)

2022. aug. 7. 23:43
 22/26 anonim ***** válasza:
0%
Nem vagy oltásellenes de azt a 3 választ köszönöd meg, amik oltasellenesek, a többi ugyanolyan valid tapasztalatot leszarod :D tipikus.
2022. aug. 8. 08:48
 23/26 Ypszilon1980 ***** válasza:
100%
Bocsi, én nem vagyok oltásellenes, csak a covidnál nem igazán látszik az eredmény. Covid oltás annak kell, akinek eleve immunrendszeri problémái vannak, vagy olyan krónikus betegsége, amire ha rájön egy plusz fertőzés, akkor sokkal nagyobb baja is lehetne. Két külön dolog az, hogy valaki oltat és annak immunrendszeri reakciója kivált eddig nem létező problémát, vagy megvédi-e egy esetleges fertőzéstől. Az oltás csak felkészíti úgymond a szervezetet, hogyha elkapod, akkor már olyan hamar tud reagálni, ami miatt nem lesz nagy szövődménye, csak itt kérdés az is, hogyha valaki oltást kap és nincsen semmilyen immunválasza, akkor az mennyire lesz védett. Ergo itt az van, hogy mindenki döntse el mi az ami számára a megfelelő. Ha visszaemlékeztek a mádiára is, hogy akik meghaltak covidban, vagy az volt, hogy ő hibája, mert nem volt oltva, vagy ha oltva volt, akkor későn, vagy ha volt 2 oltása, akkor 3 kellett volna, hát azért tudjátok elmennek a p.....a.
2022. aug. 8. 09:18
 24/26 A kérdező kommentje:

22.

Ha megnézed mindenki azzal kezdte nagyrészt, hogy “Nem innen meg onnan kéne tájékozódni” stb.

Előítélettel kezdték hogy biztos valami ostoba majom vagyok aki szappan újságokból tájékozódik. Holott csak véleményeket kértem mindkét oldalról

2022. aug. 8. 23:25
 25/26 anonim válasza:

2x szputnyik, 3. sino volt (direkt ezt kértem)

4. nem lesz (ha vmiert rám akarják mégis eroszakolni, sinot kérek megint)

2022. aug. 9. 17:41
 26/26 anonim ***** válasza:
100%

Semmiképpen NE OLTASD BE se magad, se mást a családodból, ha átestél a fertőzésen. Minden vakcina egy bizonyos kockázattal jár. A COVID vakcinák esetében ez a kockázat meglehetősen magas, és a védelem a jelenlegi SARS-CoV-2 változatok ellen alacsony.

Unvaccinated vs Vaccinated PROTECTION from COVID - Qatari Cohort | New Studies

https://www.youtube.com/watch?v=zyYq93YtScE

Duration of mRNA vaccine protection against SARS-CoV-2 Omicron BA.1 and BA.2 subvariants in Qatar | Nature Communications

[link]

2022. aug. 14. 15:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!