Kaphatnék tapasztalatokat oltással kapcsolatban?
Szóval az a helyzet, hogy nagyon tanácstalan vagyok, hogy oltassunk-e vagy sem. Átestünk pár hete a víruson, most nem oltathatunk de egy pár hét múlva már igen.
Leírnátok kérlek, akármilyen vakcináról van szó, hogy okozott-e bármi bajt vagy pedig megéri-e oltatni? Köszönöm szépen!
#10! Tudom, én pont ezt nem értettem. (Többek között.) Rengeteg embert hallottam sírni, jaj, covid, akkor 10 nap táppénz, éhen halunk. Juj, most mi lesz? Oltás után 1 hétig az ágyból se tudok kikelni, akkor semmi probléma 🤷🏼♀️
Senkit nem ismerek, akit bármitől is megvédett volna az oltása. A legtöbbtől mást se hallottam, csak, hogy most beteg, beteg, beteg. Kb.egész télen. Természetesen a covidot is elkapták. Volt aki kórházba került vele(3.oltás után 1 hónappal, amikor a leggvédettebbnek kellett volna lennie.) Másik ismerősöm szintén "védetten" tüdőgyulladást kapott. szövődményként. Náluk 17 emberen ment át a munkahelyen akkor, abból 2 oltatlan, a többi oltott. Az oltatlanok már rég vidáman dolgoztak, amikor ő még bőven szenvedett. Hú, de megvédte!
Én rendszeresen találkoztam covidosokkal, maszk nélkül is oltatlanul. Semmi. 2x volt enyhe náthám.(Biztos nem covid.) Persze nem gondolom, hogy az oltatlanság véd meg. Egyszerűen erre nem vagyok fogékony, mint pld.a hányós-fosós vírusokra se. Másra meg igen. Ebben semmi csoda nincs, mindenkivel így van, és mindig is így volt. Valamit hajlamosabb elkapni, van, amit kevésbé+attól is függ, épp milyen az immunrendszere állapota. Biztos mindenki tud olyan időszakot az életéből, amikor szinte hetente kapott el valamit, máskor meg évekig semmi. Na, vajon miért? Biztos az oltások miatt. Véletlenül se azért, mert akkor valami miatt gyengébb volt az immunrendszere, amit aztán egy betegség meg jobban lemerített és könnyebben elkapta a következőt stb.
Igazából bárki negatívat ír oltásról már le van értékelve, el van küldve, összeesküvéselmélet stb.. Nyugati médián kívűl nincs informálódás, aki ellenkezőjét állítja, vagy megosztja saját élményét mind hazudik. Oltás előtt elkaptam, még decemberben covidot. Azon kívűl, hogy folyt az orrom, meg energiám kicsit leszívta a vírus más bajom nem volt. Kb félévre rá felvettem AstraZenecat mind a 2 dózist, és amikor oltás után kaptam el sokkal erősebb tüneteim volt, mint azelőtt. Pedig hírekbe végig az ment, omega enyhébb lefolyású, csak gyorsabban terjed🤷♂️
Továbbá nem értem azt sem, hogy Pfizer dokumentációja miért lett titkosítva 2076-ig? 🤷♂️Milliárdos üzletember egyik évben arról beszél túlnépesedést meg kell fékezni, majd rá másik évben életmentő oltásokba fektet bele🤷♂️Ha Kínában indult a vírus, miért nem zárta le határait azonnal az Amerika illetve EU?🤷♂️Pfizer miért egy szent, keleti vakcinák miért haszntalanok? Miért diszkriminálják az embereket vakcina származása miatt?🤷♂️ Hogy lehet az, hogy választások előtt hírtelen eltűnt a vírus?🤷♂️ Miért van az, egy aktív sportoló - Csollány Szilveszter oltott volt, mégis vírusba halt bele? Nem úgy van, hogy oltás életet ment?🤷♂️
Én úgy gondolom, ha már átestél rajta akkor igen erős, természetes immunitásod van, rosszabb már nem lehet.
Ez nem olyan, mint a bárányhimlő, hogy ha átestél rajta, akkor védett vagy és nem kapod el, és nem lehet bajod.
Inkább az influenzához hasonló, akárhányszor el lehet kapni, és teljesen más lehet a lefolyása ugyanannál az embernél is. Így hülyeség az az érvelés, hogy átestél rajta.
14
Viszont azt mindenképpen jelzi, hogy az ő szervezete könnyedén átesett rajta. Valószínűleg ezután is így lenne.
#14! Az a hülyeség, hogy az oltás mindentől is megvéd az átesettség meg semmitől. Az oltás pont a fertőzést hivatott szimulálni. Azért kapod, ha a szervezeted élesben találkozik a vírussal, azonnal támadásba lendüljenek az antitestek. Ugyanez történik akkor is, amikor másodszor találkozik a szervezeted a vírussal, azzal a különbséggel, hogy az első fertőzés mé
g kialakított 2 plusz védelmi vonalat is, amit az oltás nem. Józan ésszel belátható, hogy 3 védelem több, mint egy, illetve, ha az első fertőzésed alapján nem ismeri fel a szervezeted a vírust a másodiknál, akkor az oltás "kamu vírusa" alapján se ismerné fel, tehát ugyanúgy nem lennél védett.
De mondhatom ezt annak, aki a saját szemének se hisz, mert a tévé megmondta, a kormányok meg csak azért köteleznek oltásra, mert annyira féltenek minket. Tudjuk, hogy mindig csak jót akarnak nekünk 😂
#17! Vigyázz, mert mindjárt kihúzod a gyufát, és téged is jól lepontoznak!🤣 Aki nem isteníti a hiperszuper, mindenre is jó nedűt, az megkapja a magáét. Örömmel látom, hogy itt is működik a fizetett oltáskampány.
14!
Igazából azzal, hogy átestem sokkal inkább megtudtam, hogyan vészeli át a szervezetem ezt a vírust, mintha oltattam volna.
De egyébként én nem vagyok semmi párti.. sem oltás sem “nem oltás” . Csak tapasztalatokat kértem, ki-hogyan vélekedik illetve volt-e mellékhatás vagy sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!