Eszter1980:) kérdése:
Kecskeméten dr. Kovács Gyula ortopédussal milyen tapasztalatok vannak csípőprotézis műtéttel kapcsolatban? Édesanyámat is meg kell műteni, és most keresünk neki megbízható, jó szakembert. Köszönöm előre is
Figyelt kérdés
2022. febr. 25. 22:09
1/3 anonim válasza:
Én ismerem őt személyesen. "dolgoztam" vele. A munkáját lehet jól végzi, de állandóan késett a magánrendeleserol vagy 1-2 ember miatt el se jött. Úgyhogy nalam emberileg leirta magát.
Ha már Kecskeméten keresel orvost, akkor inkább a klara tamashoz menj.
2/3 anonim válasza:
Nem fog megműteni tb alapon soha, bemeséli neked, hogy nagyon hosszú a várólista (pontosabban a valóságosnál is hosszabb) és más sem fog megműteni soha, menjél el hozzá poton 2,5milllió Ft-ért a maszek sebészetére és rögtön megműt. 1évet vártunk a tb-s műtétre (ebben benne van a covid miatti műtéti korlátozás is) meguntuk a várakozást és utána átmentünk egy másik sebészhez, aki fél évvel később már ki is írt a műtétre, ami 2 hónap múlva lesz. Egyébként ebben a fél évben szintén benne van a covid miatti műtéti leállás is. Persze a K. Gyula azóta sem szólt, hogy "sorra kerültem" volna. Plusz negatívum: a műtéti korlátozások feloldása után felhívtuk a családdal és megkérdeztük mikor lesz műtét, azt hazudta, hogy talán majd pár hét múlva engedélyezik a műtéteket. Pénzéhes, hazug...
3/3 anonim válasza:
Nagyon "aranyosak" vagytok, hogy így lepontozzátok a véleményem, talán nem bírjátok elviselni az igazságot? Vagy a negatív véleményt nem tartjátok hasznosnak, csak a benyalósakat? Szemellenzős banda...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!