Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Miért izzadok ennyire minden...

Miért izzadok ennyire minden reggel, de csak reggel?

Figyelt kérdés

Szinte minden reggel mikor elindulok suliba és kb 5 perc alatt kiérek a buszemegállóba brutálisan elkezd izzadni az arcom a sminkem lefolyik stb a buszon már majdnem meghalok tök ciki, hogy más nagykabátba fagyoskodik én meg izzadok mint egy ló. De amugy én is fázok ilyenkor reggel mert mostmár elég hűvös van épp ezért nem nagyon értem miért izzadok ennyire közel a télhez már lassan.

Lehet hogy a pára miatt?

Vagy mi lehet az oka?

1 héten 1x2x vasalni szoktam a hajam és ha azért?

ááá nem tudom de ma sem vasaltam a hajam göndör maradt és akkor is ha felkötöm a hajam akkor is ha lazábban öltözök és nem annyira rétegesen akkor is, de ezek csak reggel suliba menet vannak pedig nem futok normális tempóba megyek.

mikor már beérek leülök 10 perc mulva elmúlik.

2010. szept. 22. 20:10
 1/3 anonim ***** válasza:
Szerintem nagyon gyorsan mész a buszhoz:)
2010. szept. 22. 20:18
 2/3 anonim ***** válasza:

lehet hogy stressz. attól baromira lehet izzadni.

vagy a sminktől nem kap levegőt az arcod.

sztem a hajvasaláshoz ennek semmi köze.

2010. szept. 22. 20:19
 3/3 A kérdező kommentje:

leírtam hogy nem megyek gyorsan nem sietek nagyon lassan megyek.

nem szoktam sok sminket felvinni, szemceruza, szempillaspirál, púder(utóbbit csak ritkán)

nagyon zavaró már mert mindig megkérdezik hgy miért izzadok ennyire hiszen - fokok vannak:D

2010. szept. 22. 20:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!