Láttad a toxikoma című filmet?
Figyelt kérdés
Nagyon kíváncsi lennék, hogy milyen érzés. Eléggé elvesztettem az élethez a motivációm, de ez most mindegy. Marha kíváncsi lennék, hogy milyen érzés amit abban a filmbem csinálnak. Szerintetek ha egyszer kipróbálom és utána elmegyek elvonóra, akkor végem? Vagy ha kipróbálnám el se akarnék menni már?2022. júl. 21. 03:44
1/11 A kérdező kommentje:
Elég gyenge az akaraterőm mondjuk szóval azt hiszem sose tudnék leszokni és vége lenne. Szóval nem leszek hülye. De a gondolatot nehéz kiverni a fejemből vajon milyen lehet
2022. júl. 21. 03:45
2/11 anonim válasza:
Ne csinálj butaságot, kérj segítséget pszichológustól.
3/11 anonim válasza:
Belőni magadba a heroint a világ legjobb érzése, még a szextől is jobb egyes heroinisták állítása szerint. Én nem próbáltam, nem is fogom és másnak sem javaslom, mert nagyon hamar azon kapod magad, hogy egy kupac sz@r lettél.
4/11 anonim válasza:
Nehogy azt hidd, hogy olyan könnyen bejutsz egy elvonóra, mint Szabó Győző. Kb leszarnak, ha nem vagy híres. Soha, ismétlem soha nem fognak tudni lehozni a szerről, ha te nem akarod. A másik dolog a beszerzése. Nem bíznék meg senkiben, hogy minden anyagot vénába szúrjak. Nem ismerek egy dílert sem, azt sem tudnám, hogy hol keressem. A heroin állítólag a drogok királynője (Szabó Győző és Csernus is azt mondja rá, hogy nagyon jó érzés drogozni, hazudik, aki azt mondja, hogy nem az) . Nem szeretnék egy dílertől függeni, így tuti, hogy soha nem leszek drogos. A Toxikomát inkább olvasd el, filmen nekem nem tetszett.
5/11 A kérdező kommentje:
4 adhds vagyok, és nincs kezelve, úgyhogy soha nem érek a végére, pénzkidobás megvenni
3 mennyi idő?
2022. júl. 21. 13:56
6/11 anonim válasza:
Az, hogy ADHD fennáll nálad, nem indok arra hogy meggondolatlanságot csinálj, miért lenne ez jó neked? Mi értelme van?
Számos alapítvány- és szakember foglalkozik ADHD-val, menj és kérj segítséget.
7/11 A kérdező kommentje:
6 írtad, hogy olvassam el a könyvet inkább. Nem tudom elolvasni, mert adhds vagyok, és egy könyvnek se érek soha a végére. Amúgy meg lehet hogy foglalkoznak vele, csak bekerülni nem lehet kivizsgálásra.
2022. júl. 21. 14:11
8/11 anonim válasza:
Ha bármilyen nehézséged van az életben, nem az a válasz rá, hogy ilyen függőséget okozó, káros szerhez nyúlj.
9/11 A kérdező kommentje:
Feltetten egy kérdést, kíváncsi vagyok, hogy mi a válasz rá.
2022. júl. 21. 19:17
10/11 anonim válasza:
A könyvet olvastam. Egy film számomra sose adja vissza a könyv mondanivalóját/nem úgy adja vissza.
Sehova se vezet és az illető is megbánta, hogy elkezdte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!