Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » A toxikòma csak szerintem egy...

A toxikòma csak szerintem egy olyan alkotàs hogy nehezen lehet utànna megszõlalni?

Figyelt kérdés

2022. febr. 20. 22:17
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
73%
Úgy tűnik, az írás is nehezen megy utána...
2022. febr. 20. 22:18
 2/15 A kérdező kommentje:

ùgy ėrtem az amerikai filmekben amikor drogoznak szėpek sosincs testi tünetük ùgy mutatjàk be hogy jòl ėrzik maguk nagyokat buliznak ilyenkor ės milyen jò menō dolog a fiatalsàggal jàr együtt mindenki kipròbàlja.

De a toxikòma vėgre tabuk nėlkül mutatja a testi tüneteket hogy milyen gyomor forgatòan undoritò milyen elvonàsi tünetek jelentkeznek stb làtvànyvilàgban sem utolsò amikor gyözö ėpp be van àllva ėrdekes...hogyan ėli meg a drogot. Nektek mi a vėlemenyetek ròla? ėn kb elhånytam magam azon a rėszen mikor az utcàn össze sz*rta magàt! A vėge pedig elgondolkodtatò. De szerintem drog tėmàban az egyik legjobb alkotàs.

2022. febr. 20. 22:21
 3/15 A kérdező kommentje:
1-Es köszönöm a tėmàhoz füzödö ėrtelmes hozzàszòlàsodat szėp estėt neked.
2022. febr. 20. 22:22
 4/15 anonim ***** válasza:
51%
EZ egy elgondolkodtató film, a valóságot mutatja be. Elborzadtam, meg se tudtam szólalni.
2022. febr. 20. 22:29
 5/15 anonim ***** válasza:
78%
Nekem az a furcsa hogy egy ilyen alantas szokást akarom mondani függőséget piedesztálra emelünk illetve az arról való leszokást és még ebből filmet is csinálnak. Mondhatni szánalom... Gazdag ficsúrok szórakoznak jó módukban nem tudnak mit kell kezdeni magukkal és aztán mekkora hősök mert nagy nehezen több ember segítségével talán le tudnak szokni bár szerintem ezeknek a nagy sikersztoriknak a nahy része kamu és abszolút nem szokik le hanem sutyiban tolja tovább és szét vannak csúszva mint az állat.
2022. febr. 20. 22:30
 6/15 anonim ***** válasza:
84%
És a sok, filléres kristályt szívó szegények mit csinálnak? A cigótelepeken úgy terjed ez, mint a pestis. NEM unatkozó úrifiúk, hanem ők az igazi probléma.
2022. febr. 20. 22:50
 7/15 anonim ***** válasza:
29%

De én könnyen megszólalok utána, nekem meglepetést nem okozott, mivel én is drog függő voltam. Hatalmas probléma volt az hogy Csernus doktort ez a személy játszotta...ha tényleg Csernus játszotta volna, na az dobott volna a filmen.

Nekem a szereplők nem tetszettek.

2022. febr. 20. 22:53
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

Nézd meg a 2000-es Rekviem egy álomért című filmet. Hasonló témát dolgoz fel, de számomra sokkal hatásosabb és sokkolóbb módon. Tipikusan olyan film, ami után csak néz maga elé az ember.

Szerintem eléggé túlértékeled a filmet, mert bár közel se volt rossz és voltak jó pillanatai, a vége például nagyon összecsapott lett. Engem zavart, hogy a szereplőkkel semennyire nem tudtam együtt érezni, nem voltak szimpatikus vagy átélhető karakterek, akiknek jó befejezést szeretnék.

2022. febr. 20. 23:03
 9/15 A kérdező kommentje:
8-As egyėpkėnt ėn is ezt tapasztaltam hogy direkt lettek olyanok a karakterek hogy nem tudsz velük azonosulni ės ne legyenek szimpik hanem kiàbrànditòak legyenek.
2022. febr. 20. 23:14
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

Félreértesz. Lehet tudatosan ellenszenves karaktereket alkotni, akik az emberiség rossz oldalát mutatják, itt viszont nem ez történt. Itt szimpatikus karaktereket szerettek volna írni, csak nem sikerült, ezért nem tudott érdekelni a sorsuk.

2022. febr. 20. 23:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!