A toxikòma csak szerintem egy olyan alkotàs hogy nehezen lehet utànna megszõlalni?
+1: Rekviem egy álomért! Sokkolóbb, mint bármely más drogos film. Általában elég az életben egyszer megnézni, bár én kétszer is megtettem.:)
A Toxikomát eddig csak könyvben olvastam, de többször is.
Mondjuk a Rekviemben elég nagy baki hogy a herkától kitágul a pupillájuk.
Szerintem a Wir Kinder vom Bahnhof Zoo jobb film a témában.
5ös, jó nagy hülyeséget írtál. Nem csak gazdag ficsúrok lesznek drogosok, sőt, szerintem a narkósok 95%-a nem gazdag ficsúr, és nem azért lesz narkós mert minden baromi jó.
A függőséget meg nevezhetjük inkább betegségnek, nem csak egy “rossz szokás”. Abban egyetértek, hogy valóban alantas dolog. Az is hülyeség, hogy a filmben piedesztálra lett emelve a függőség, pont hogy azon volt a hangsúly, hogy ez mennyire egy visszataszító dolog. Nem tudom te milyen filmet néztél. Mély, elgondolkodtató filmeket pedig általában “alantas”, tragikus sztorikról lehet forgatni (Pl A zongorista, Isten városa, Schindler listája).
Aki pedig képes kijönni egy olyan mély gödörből mint a heroin függőség, ehhez valóban példátlan akaraterő és elszántság kell. Simán megérdemelhet egy ilyen sztori egy filmet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!