Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » A toxikòma csak szerintem egy...

A toxikòma csak szerintem egy olyan alkotàs hogy nehezen lehet utànna megszõlalni?

Figyelt kérdés

2022. febr. 20. 22:17
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Én a Rekviem egy álomért meg a Mártírok után néztem sokáig magam elé, hogy most mi van. :)
2022. febr. 21. 03:18
 12/15 anonim ***** válasza:
76%

+1: Rekviem egy álomért! Sokkolóbb, mint bármely más drogos film. Általában elég az életben egyszer megnézni, bár én kétszer is megtettem.:)

A Toxikomát eddig csak könyvben olvastam, de többször is.

2022. febr. 21. 20:02
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Mondjuk a Rekviemben elég nagy baki hogy a herkától kitágul a pupillájuk.

Szerintem a Wir Kinder vom Bahnhof Zoo jobb film a témában.

2022. febr. 22. 17:30
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

5ös, jó nagy hülyeséget írtál. Nem csak gazdag ficsúrok lesznek drogosok, sőt, szerintem a narkósok 95%-a nem gazdag ficsúr, és nem azért lesz narkós mert minden baromi jó.

A függőséget meg nevezhetjük inkább betegségnek, nem csak egy “rossz szokás”. Abban egyetértek, hogy valóban alantas dolog. Az is hülyeség, hogy a filmben piedesztálra lett emelve a függőség, pont hogy azon volt a hangsúly, hogy ez mennyire egy visszataszító dolog. Nem tudom te milyen filmet néztél. Mély, elgondolkodtató filmeket pedig általában “alantas”, tragikus sztorikról lehet forgatni (Pl A zongorista, Isten városa, Schindler listája).

Aki pedig képes kijönni egy olyan mély gödörből mint a heroin függőség, ehhez valóban példátlan akaraterő és elszántság kell. Simán megérdemelhet egy ilyen sztori egy filmet.

2022. jún. 22. 22:40
 15/15 anonim ***** válasza:
31%
#14 szerintem meg ahhoz kell akaraterő hogy ne próbálj ki minden ilyen szart meg szúrkáld magad mint egy agyhalott tűpárna. Minek ezekről filmet is csinálni még. Van sok jó pozitív sztori a világban arról kell filmeket csinálni. Ne is menjünk bele szerintem ebbe a témába mert említésre sem méltóak ezek az IQ light emberek.Jó dolgukban már nem tudják mit csináljanak. Inkább adnák a pénzt a szegényeknek vagy nekem. Értelmesebb dolgokra költeném az biztos.
2022. jún. 23. 18:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!