De most nem azért ennek a Toxikomának csak szerintem nincs
semmi tanulsága, van egyáltalán valami célja?
Figyelt kérdés
Én 8 évig drogoztam egyrészt egyáltalán nem olyan az egész ahogy filmben bevan mutatva (mármint a flash-ekre gondolok) ilyenek még 2 LSD-től egyszerre sincsenek. Azt okés valahogy hitelesen megmutatta a film hogy milyen szarul vannak tőle az emberek (de ez is közel sem olyan mint a valóság) sokkal durvább dolgokat is éltem meg személy szerint, és láttam is...egyébként én magamtól szoktam le, de még mindig nagyon ritkán elszívok egy jointot ilyen 2-3 havonta egyszer.
Na de nem ez a lényeg...ebben a filmben semmi nem tudatosította bennem azt az érzést miért is lenne szar rászokni a drogokra. Megmutatják hogy jókat kefél Győző, körülötte mindenki tönkre megy és kb ennyi az egész film, nulla tanulsággal elrettentéssel. Egyáltalán mi ennek a filmnek a célja de most komolyan?
Meg ezek a terápiák is amik benne voltak, rajtam abszolút egyik sem segített volna egy hangya f.nyit sem. Egyszerűen nem tudom hova rakni ezt filmet...
Azért, mert te nem is akarsz leszokni. Aki saját magán nem akar segíteni, azon más se fog. Szeresd magad jobban, mintsem hogy drogokat fogyassz.
2022. márc. 13. 15:25
2/12 anonim válasza:
Önszeretet. Ez mindennek az alapja. Szeresd magad. Én szeretlek Kérdező. Szép napot! 😊
2022. márc. 13. 15:40
3/12 anonim válasza:
Az első két válaszoló elkezdte szakérteni a kérdező jellemét meg életvezetési tanácsokat adni, holott ő a filmről kért véleményt. Én nem tudok ilyet adni, mert nem láttam, de az első két válaszba sikeresen beledumáltam. :)
2022. márc. 13. 15:42
4/12 anonim válasza:
A fű trippekre is miket szoktak mutatni a filmek..
2022. márc. 13. 15:47
5/12 anonim válasza:
Én még csak a könyvet olvastam, de azt négyszer is, nagyrészt a pszichiátrián... Gyógyszer-és alkoholfüggő vagyok és nekem segített eviselni az elvonási tüneteket, mert láttam Győző példáján keresztül, hogy azt is túl lehet élni, sőt, ki is lehet gyógyulni a függőségből (még ha nem is sikerül mindenkinek, pláne nem elsőre).
2022. márc. 13. 20:04
6/12 MolotovPunk válasza:
Pont tegnap néztem meg a filmet. Van célja, konkrétan az hogy ne drogozz. Ha nagyon lent vagy lelkileg valami miatt, akkor sem.
2022. márc. 18. 14:00
7/12 anonim válasza:
Győző nem szereti magát. Hogyan szeresse magát Győző?
2022. júl. 5. 01:33
8/12 anonim válasza:
Én se látom, hogy nagyon lenne. Kb. a feléig volt jó a film. Onnantól kezdve, hogy a Győző a doki szobájában heroinozva dugott egy betegtársával teljesen hiteltelenné vált az egész. Egy olyan embernek, aki ennyire telibeszarja a szabályokat, nincs keresnivalója egy ilyen osztályon szerintem. Semmi értelme nem volt utána a filmnek, a filmbeli Csernus gyakorlatilag becsicskult neki azzal, hogy nem küldte el. Nem erre számítottam.
2022. júl. 11. 23:13
9/12 anonim válasza:
Én annak örülök, hogy régebben olvastam a könyvet. A könyv után a film egy gyenge erőltetett fos
2022. nov. 22. 07:15
10/12 anonim válasza:
Arról nem beszélve h a könyben van sok sztori ami a filmből kimaradt pl mikor belopóztak az orvosi mákföldre és csapolták a mákot megfele :D Meg mikor mákot vettek a virágárus nénitől :D Érdemes egyszer elolvasni
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!