Koffeinérzékenység kialakulhat hirtelen, úgy hogy előtte kávéztam és nem volt bajom?
Figyelt kérdés
1 hónapja reggel hirtelen felment 180ra a vérnyomásom és a pulzusom is magas volt. Remegés, rosszullét mellé. Azóta voltam teljes kivizsgáláson, kardiológus meg mi egymás és mindent rendben találtak. Egyik nap ittam egy kávét és ugyanúgy rosszul lettem. Amikor elsőnek történt ez azóta abbahagytam a kávézást és most ittam először azóta. Ezek előtt meg napi 3 kávét ittam. Lehet olyan hogy most alakult ki koffeinérzékenység?2022. júl. 11. 16:46
2/2 anonim válasza:
Nem biztos hogy érzékenység. Valamiért stresszes vagy? Stresszes időszakot élsz? Ha alapjáraton stresszes vagy és ráiszol kávét akkor az egekbe emeli az amúgy is adrenalinnal súlytott szervezeted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!