Kezdőoldal » Egészség » Allergiák » Erősen koffeinérzékeny lehetek...

Erősen koffeinérzékeny lehetek, vagy más lehet a probléma?

Figyelt kérdés

Akárhányszor kávét ittam régebben, még ha egy kortnyit is rosszul lettem, remegtem, és kalimpált a szívem.

E miatt már egy ideje koffeinmentes kávét iszom, valamint Matcha teát, ami egy zöld tea féleség.

Ezeket szintén mérsékletesen iszom, mert nagyobb adagnál ezeknél is kijönnek a tünetek.

Ma reggel azonban a szokásos adagom is sok volt, és a tünetek még most is tartanak,de ez most nem olyan intenzív viszont nem múlik.A bal lapockámban bizsergést érzek, a bal hónaljamnál pedig kis görcsöt, valamint a karomban is érzek kis zsibbadást.Egy vérnyomást is mértem , és 96/63 volt az értéke, és 64 a pulzusom, szóval még alacsony a tünetekhez képest.Nem tudom,hogy koffein érzékenység lehet ,vagy esetleg szívprobléma?

2020. aug. 18. 23:26
 1/2 anonim ***** válasza:
Előfordul. Kerüld az ilyen italokat.
2020. aug. 18. 23:36
 2/2 anonim ***** válasza:

Én is így voltam. Amikor bepörgött a szívem akkor a pulzusom is magasabb volt.

Random jelentkezett fejfájás, izomgyengeség, zsibogás, hányinger stb.

Én utána mentem a dolognak, végülis kimerültséget és stresszt állapítottak meg.

Magnéziumot szedtem , relaxáltam , de a mai napig csakis gyenge kávét iszom, ha erősebb akkor nagyon rosszul leszek.

Természetesen nem vagyunk egyformák, csak leírtam a tapasztalataimat.

Szerintem tegyél egy próbát és kerüld a koffeint. Viszont rágódni sem éri meg ezen, a háziorvos megvizsgálna, ekg-t tudnia kell csinálni és ha indokoltnak látja, elküldene kardiológiára!

2020. aug. 19. 00:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!