Lehetek e koffeinérzékeny, ha kávé vagy kóla ivás után elér a végzet?
Figyelt kérdés
Ha kávét iszok,akkor pàr órán belül de egyes esetekben akár rá fél órára már puffad a hasam és menni kell wc-re.
Kólánál még a gyomrom is meg szokott fájdulni.Múltkor is vettem egy kólát amiből ittam és másnap kb 4x ért el a végzet.Este elmentem wc-re,aztán zuhanyoztam,de zuhanyzás után megint el kellett menni és reggel folytatódott.
Kiöntöttem a maradék kólát a wc-be,mert nem birtam már.
De az energiaitaltól nem szokott baj lenni
2020. jan. 6. 16:56
1/3 anonim válasza:
Nem biztos, hogy a koffein, sőt valószínűleg nem az, ha az energiaitaltól nincs bajod. Lehet akár két különböző anyag is a kávéban meg a kólában. Gondold meg, hogy más szénsavas italoktól, magas fruktóztartalmú italoktól stb. szokott-e bajod lenni, a kávénál meg a tejszín is okozhat gondot (ha laktózérzékeny vagy). Esetleg ha mézzel ittad a kávét, abban is sok a fruktóz.
2/3 anonim válasza:
A koffeint még letesztelheted feketetteával is (egy csésze teában közel annyi van, mint egy sima kávéban). Lehetőleg édesítés nélkül, vagy kétszer tesztelj két külön édesítővel (pl. cukor majd méz).
3/3 A kérdező kommentje:
Feketeteától nincs bajom
De az viszont nem is élenkít
2020. jan. 6. 17:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!