Szerinted mi felelős a daganatokért?
Figyelt kérdés
2022. júl. 4. 18:51
21/24 A kérdező kommentje:
"A sejtosztódási hiba még nem elég a rákhoz, mert az immunrendszer jó esetben levadássza az egyes dagnatsejteket. Tehát az immunrendszer problémája a rák oka. "
Én is így tudom.. a szervezet 500mg magnéziumra, 1000mg C vitaminra van szüksége, de a boltokban/gyógyszertárakban kapható agyonreklámozott tabletták adagja 50, nagyon max 100mg-nál megáll.
Ezek szerint, ha beveszek pl. napi 5 tablettát ezekből a kapható tablettákból, akkor jobb az esélyem a daganat kivédésére?
2022. júl. 5. 14:30
23/24 anonim válasza:
Ha erre a kérdesre így altalánosságban valaki tudná a választ az már minimum orvosi nobel díjat kapott volna. Egyebként meg minden rák típus más. Van aminek ismerik az okát van amibek nem. Van amiben nagy szerepe van a genetikának. Van amiben semmi. Pl a hvp okozta méhnyak rákert a hpv vírus a felelős. Aki meg olyan helyen dolgozik, hogy aszbesztettel erintkezett tartósan annak évtizedek múlva mallignus daganata lehet. Ennek meg ez az oka. De okozhat a sugarszennyezés pajzsmirigy daganatot akár gyerekeknél is. Meg lehet valakibek olyan daganata is ami a családjában végig kísérte az ősöket. Én nem hiszek a stressz okozta daganatképződesben. Már csak azért sem mert Selye Janos kíserletei (elég híres stressz kutató volt) azt bizonyították, hogy stresszes allapotban megáll a daganatképződés. A lelki tenyezőkben sem hiszek. Inkább azt gondolnám, hogy ha van reinkarnáció akkor talán a súlyosabb betegsegeink egyfajta vállalás ami által tapasztalunk és tanulunk. Egy életfeledat amin át kell esnin Persze ez csak egy teória. Lehet semmi köze az igazsághoz. Az ember mindig magyarazatokat keres a szenvedésre. Én ezt találtam magamnak.
24/24 anonim válasza:
Lehet csak egy is, de általában mindegyiknek a keveréke.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!